SKANDALIMA SE NE VIDI KRAJ! NAKON ITALIJANA I KOKAINA, NA RED JE DOŠLA MALTA: Ministarstvo te države REAGOVALO!
Destini - predstavnica Malte na Evroviziji, Foto: Profimedia

au!

SKANDALIMA SE NE VIDI KRAJ! NAKON ITALIJANA I KOKAINA, NA RED JE DOŠLA MALTA: Ministarstvo te države REAGOVALO!

Novi skandal nakon Eurosonga vezan je za predstavnicu Malte

Objavljeno: 11:48h

Nakon što je rešen skandal oko toga da li je Damiano David u green roomu tokom finala Eurosonga uzimao drogu, pojavio se novi skandal vezan za ovo prestižno muzičko takmičenje.

Evrovizija
foto: Profimedia

Ovaj put u središtu skandala je predstavnica Malte Destini koja je nedeljama pre početka Eurosonga bila na vrhu kladionica i svi su joj predviđali pobedu, a na kraju je završila na 14. mestu. Nakon finala postalo je upitno kako je moguće da je od gledalaca dobila samo 47 glasova, a nedeljama je bila favorit.

Destini, Evrovizija
foto: Profimedia

Ovakav ishod pobudio je sumnje i kod vladajućih na Malti i ustanovljeno je kako je Malta potrošila više od 650 hiljada eura na promociju Destini i zbog toga je ministarstvo unutrašnjih poslova zatražilo reviziju troškova jer su posumnjali kako je potrošena velika svota novca na kladionicama uoči Eurosonga.

Prema pisanju portala Times of Malta, zasad je poznato kako je Turistička zajednica Malte uložila 350.000 eura za promociju Destini, dok je oko 300.000 eura uložio javni servis.

Navodno su deo novca dali i stranim influenserima koji su onda na svojim društvenim mrežama promovisali evrovizijsku predstavnicu i njenu pesmu.

Revizija koju je pokrenulo ministarstvo unutrašnjih poslova počinje 31. maja, a kada budu poznati rezultati, odlučivaće se o tome ko će i kako snositi odgovornost za ovu situaciju.

Destini, Evrovizija
foto: Profimedia

Bonus video:

00:32

SEKSI URAGANKA U TOPLESU POKAZALA NOVU TETOVAŽU! Sanja Vučić se skinula i otkrila šta sad nosi preko celog RAMENA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.