HRVATI NISU MOGLI DA IZDRŽE! Pišu da se uz URAGANKE vežu neki SKANDALI!
Hurricane, Foto: Prodimedia

zanimljivo!

HRVATI NISU MOGLI DA IZDRŽE! Pišu da se uz URAGANKE vežu neki SKANDALI!

Pevačice su se udružile u grupu 2017. godine, a zanimljivo je i da je Sanja godinu dana ranije već predstavljala Srbiju na Eurosongu.

Objavljeno: 11:12h

Pevačice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević su članice grupe Hurricane koja je sinoć prošla u finale izbora za pjesmu Eurovizije. Atraktivne Srpkinje energičnim nastupom su oduševile mnoge, što dokazuje i činjenica da je njihov video u samo devet sati pregledalo već više od milion ljudi.

Hurricane
foto: Profimedia

Pevačice su se u grupu udružile 2017. godine, a zanimljivo je i da je je Sanja godinu dana ranije već predstavljala Srbiju na Eurosongu. Isto tako je važno spomenuti da je ona autorka stihova pjesme 'Loco Loco' koje su izvele u Roterdamu. No, ona je ujedno i jedna od članica grupe uz koju se veže skandal. Naime, kako je The Sun objavio, Sanja Vučić je 2016. pokušala da zavede Džoa Vuldorfa, britanskog predstavnika, a navodno ga je čak zvala i da dođe u njenu hotelsku sobu.

Sanja Vučić
foto: Profimedia

Njena kolegica Ksenija Knežević ćerka je srpskog pevača Nenada Kneževića. Prvi put se na Beoviziji okušala kao 17 godišnjakinja 2013. godine s prijateljicama Anđelom Vujović i Danom Gašić, ali nisu uspele da postignu neki uspeh.

Ksenija Knežević
foto: Printscreen

Ivana Nikolić treća je članica benda koja je u fokus javnosti došla pre dve godine kada je objavila fotku s glumcem Džonijem Depom koji je tada boravio u Beogradu. "Džoni je bio veoma ljubazan. Prišla sam mu i zamolila da se fotografiramo. Sedeo je preko puta mog stola. Osiguranje mi nije pravilo probleme. Rekla sam mu da sam pevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ako se ponovo sretnemo i da će Dep prisustvovati našem nastupu. Na kraju smo razmenili mejlove" otkrila je tada Nikolić.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen

Energiju koju su imale u drugoj polufinalnoj večeri, devojke su, prema pisanju srpskih medija punile na Karibima gde su se pripremale. Pevačice su pevale i u Hrvatskoj, a da su neverovatno popularne i u regionu, dokazuje i činjenica da je njihova pesma Tuturutu bila ne vrhu trendinga u Hrvatskoj. Hit u regiji postale su tek 2019. kada su snimile pesmu na srpskom, Favorito, a pre toga su pokušale da pevaju na engleskom, te su na tom jeziku snimile čak četiri pesme.

Bonus video:

03:52

KONFERENCIJA URAGANKI ZA ŠTAMPU POSLE ULASKA U FINALE

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.