DŽEJSON DERULO DOBIO SINA! SLIKE IZ PORODILIŠTA OBIŠLE SVET, STOMAK NJEGOVE PARTNERKE PRIVUKAO VELIKU PAŽNJU!
Foto: AP/ Axel Schmidt

WOW!

DŽEJSON DERULO DOBIO SINA! SLIKE IZ PORODILIŠTA OBIŠLE SVET, STOMAK NJEGOVE PARTNERKE PRIVUKAO VELIKU PAŽNJU!

Derulo i Džena pre nekoliko dana dobili su sina

Objavljeno:

Američki pevač Džejson Derulo (31) i njegova lepša polovina Džena Frumes (27) 8. maja dobili su sina, a svi komentarišu stomak novopečene mame.

Džena je u nizu fotografija objavila bebine ručice, trenutke u bolnici i prvi suret sa bebom koji je raznežio sve. Takođe i porodične kadrove nje i Derula sa naslednikom.

Međutim, njena figura samo nekoliko dana nakon porođaja izazvala je brojne komentare i reakcije, a nikome nije jasno kako je to što vide moguće.

- Utisak moje prve nedelje sa našim zdravim zgodnim malim kraljem. Život sada ima mnogo više smisla i tako sam zahvalna. Tako sam zaljubljena u ovog dečaka, on je sve što nikad nisam znala da mi treba - napisala je Džena.

"Moj stomak nije ovakav nakon dve godine vežbanja, a njen je pet dana nakon porođaja?", "Da li je moguće da ovako izgledaš?", "Nerealan ti je stomak", "Gde je stomak nakon porođaja?", "Da nisam video slike dok je bila trudna tačno bih mislio da ona nije rodila nego surogat majka", neki su od komentara.

Nakon brojnih komentara koji se čude njenom ravnom stomaku sa trbušnjacima, Džena je objasnila da joj se trudnički sotmak nije vidio skoro do šestog meseca trudnoće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.