UBICE SU JOJ DISALE ZA VRATOM,VAŽILA JE ZA MOĆNU ŽENU 90-IH GODINA PROŠLOG VEKA: Pobegla je iz zemlje i bivšeg muža
Foto: Instagram prinstcreen

ŽIVOT SCENARIJO ZA FILM!

UBICE SU JOJ DISALE ZA VRATOM,VAŽILA JE ZA MOĆNU ŽENU 90-IH GODINA PROŠLOG VEKA: Pobegla je iz zemlje i bivšeg muža

Važila je za najzgodniju folkerku, ali je strahovala da će je ubiti na ulici!

Objavljeno: 09:54h

- Nikad nisam mogla da znam da li će me neko likvidirati na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. A pretnje smrću smo dobijali stalno - istakla je jednom prilikom pevačica za Kurir.

Prva asocijacija na pomen Lele Andrić kod većine onih koji dobro pamte devedesete godine verovatno bi bila - moćna žena!

S njom su voleli da se druže svi koji su u to vreme nešto značili u Beogradu: političari, muzičari, intelektualci, kriminalci. Pevanjem je počela da se bavi 1992. i objavila je pet albuma. Onda je pre desetak godina nestala s javne scene. Nije bilo lako ugovoriti intervju sa Lelom jer slabo komunicira s medijima.

Najmanje u Srbiji

- Više se ne bavim javnim poslom i najmanje vremena provodim u Srbiji. Izbegavam da dajem intervjue - rekla je tada Andrićeva i objasnila čime se bavi.

- Ja sam slobodan umetnik, nemam profesiju. Putujem po svetu i otkrivam nove lepote koje do sada nisam videla. Uglavnom, sada se bavim sobom i tako je već nekoliko godina unazad. Podvukla sam crtu, promenila sam sve, od izgleda do ishrane. Sad sam vegan i to mi mnogo prija. Muzikom sam se bavila isključivo iz ljubavi i nisam se zarekla da više neću pevati. Ako budem poželela da snimim novu pesmu, to ću i uraditi - priča Lela, koja je već s prvom pesmom napravila bum na estradi.

Šabanov hit

Njena karijera je godinama išla uzlaznom putanjom, a sarađivala je i s velikom zvezdom - Šabanom Šaulićem.

- Njega sam poznavala pre nego što mi je napisao pesmu „Tomo, majstore“. Volela sam ga kao pevača i prijatelja. Šaban me i nagovorio da snimim njegovu pesmu i nisam se pokajala.

Pevačica je bila omiljena u društvu opasnih momaka s kojima je bila bliska tokom devedesetih.

Lela Andrić
foto: Printscreen Instagram

Mafijaški obračuni

- Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem - rekla je pevačica i otkrila:

- Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života.

Lela Andrić
foto: Facebook/legende devedesetih, Dragan Kadić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.