NJENE INTIMNE SCENE SU SVI GLEDALI, A SADA OTKRILA KOLIKO SU JOJ POMOGLE: Tek da čujete šta joj je poručila MAJKA!
Foto: Instagram

PROGOVORILA!

NJENE INTIMNE SCENE SU SVI GLEDALI, A SADA OTKRILA KOLIKO SU JOJ POMOGLE: Tek da čujete šta joj je poručila MAJKA!

"Obnaživanje mi je pomoglo", izjavila je glumica.

Objavljeno: 22:48h

Mladu glumicu Teodoru Bjelicu, domaća publika ima prilike da gleda u seriji “Tri muškarca i tetka” na “Prvoj” gde igra Danijelu. Ona otkriva i detalje iz privatnog života.

- Radimo punom parom. Čini mi se da ćemo raditi do avgusta. Počela sam da živim Danijelin život i predivno mi je. Jeste naporno i teško, ali se nadam da ću imati slične projekte ovog trajanja u budućnosti - kaže Teodora Bjelica.

Teodora Bjelica
foto: Instagram

Najviše scena imate sa Milanom Vasićem, ali i Cecom Bojković i Sekom Sablić. Šta ste pokupili od njih dve i da li si dobijali savete?

- Ne volim da kradem zanat, volim da učim. Ako od nekog treba nešto da kradem, ako neće da mi pomogne, onda bolje da ga ne pitam. Ali srećom sve moje kolege na ovom projektu su zaista divne, kolegijalne, pomažu mi i stalno nešto novo naučim.

Teodora Bjelica
foto: Damir Dervišagić

Mama Gordana vam je glumica. Da li vas kritikuje?

- I ona igra sa mnom u ovoj seriji. Kritikuje me. Ali ja sama sebi toliki kritičar, da za nju više ništa ne ostaje. Pomaže mi oko svakog projekta. Prođemo sve. Mnogo mi znači njena podrška i učenje.

Zbog obnaženih scena u raznim projektima privukli ste pažnju javnosti. Da li vam je to odmoglo?

- Imala sam scenu u ”After paritiju” i ”Južnom vetru” i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram, da ako neko ne vredi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: “Sve što ja sine nisam uradila, uradi ti”. Ne obaziram se na to previše. Nije mi šokanto. Moje telo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome.

Teodora Bjelica
foto: printscreen

Da li su vam se kolege udvarale?

- Nisu. Ne znam zašto je to tako. (smeh).

Da li vam je lepota nekada odmogla?

- Ne. Ne može da mi odmogne.

Da li ste se plašili da vas reditelji ne stave u šablon da glumite uvek atraktivne devojke?

- Nije mi se to desilo. Svaki projekat do sada mi je bio različit. Zato sam srećna i zahvalna. Često znam da kažem da je lepota kao divlji konj. Moraš da znaš kako da ga jašeš, da znaš kako da se nosiš sa njom. Međutim, lepota mi nije primarna stvar. Svesna sam naravno nje, ali ne obazirem se na to.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.