PROFI IZVEDENO, VEROVATNO JE IMALA ISKUSTVA: Rasta otkrio da je gledao snimak na kom mu Ana Nikolić grebe auto!
Foto: Promo

EKSKLUZIVNO

PROFI IZVEDENO, VEROVATNO JE IMALA ISKUSTVA: Rasta otkrio da je gledao snimak na kom mu Ana Nikolić grebe auto!

- Situacija je bila dosta smešna. Ja nikada neću zaboraviti, posto ja nisam bio tu uopšte, najsmešniji mi je momenat bio života kad sam vratio kamere da vidim kako se to dešava. To je bilo nešto najsmešnije. To je dosta krimi momenat. Ona je došla u spavaćici. Ja se nisam javljao, to je bilo dovoljno - rekao je Rasta i nastavio

Objavljeno:

Reper Stefan Đurić Rasta gost je večerašnjeg izdanja emisije “Kontra šou” na Kurir televiziji. U toku emisije Rasta se prisetio perioda kada je bio u vezi sa Anom Nikolić i otkrio kako je izgledalo kada mu je izgrebala automobil i tako ispisala “”Ja sam, pi*ko, Ana”:

Rasta drugi tekst, Rasta
foto: Promo

- Situacija je bila dosta smešna. Ja nikada neću zaboraviti, posto ja nisam bio tu uopšte, najsmešniji mi je momenat bio života kad sam vratio kamere da vidim kako se to dešava. To je bilo nešto najsmešnije. To je dosta krimi momenat. Ona je došla u spavaćici. Ja se nisam javljao, to je bilo dovoljno - rekao je Rasta i nastavio:

Rasta drugi tekst, Rasta
foto: Promo

- Sela je na taksi, čak je i taksista čekao. Imala je saradnika u tom kriminalnom delu. Čak je i taksista čekao da se to desi. Gledao sam snimak, to nije trajalo ni jedan minut. Profi izvedeno, verovatno je imala iskustva pre toga. Neverovatna scena koja je meni u tom momentu bila smešna i nije bolna šteta koja je nadoknadiva - zaključio je Rasta u emisiji Kontra šou.

02:03

PROFI IZVEDENO, VEROVATNO JE IMALA ISKUSTVA: Rasta otkrio da je gledao snimak na kom mu Ana Nikolić grebe auto: Došla je u spavaćici

GLEDAJTE KONTRASHOW UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.