IMALA JE NEVEROVATNO PROVOKATIVNA I SRAMNA IZDANJA UŽIVO, A SADA JOŠ VIŠE ŠOKIRALA: Mnogi tuguju zbog saznanja!
Foto: Instagram

šok

IMALA JE NEVEROVATNO PROVOKATIVNA I SRAMNA IZDANJA UŽIVO, A SADA JOŠ VIŠE ŠOKIRALA: Mnogi tuguju zbog saznanja!

Sada je publici spremili hladan tuš.

Objavljeno: 20:18h

Romina Malaspina (26) je argentinska televizijska voditeljka, a ova dama ima čitavu armiju fanova i publika obožava da je gleda, posebno onaj muški deo, i to zbog činjenice da redovno ispred kamera nosi poveći dekolte, a dešava se i da "zaboravi" da obuče grudnjak.

Romina se bavi ekonomskim izveštajima, ali je ozbiljna tematika ne sprečava da uskoči u izazovne i provokativne krpice, a argentinska publika je rado prati kako u samoj emisiji, tako i na društvenim mrežama.

No, nedavno je šokirala javnost priznanjem da će napustiti novinarstvo, a ove vesti podelila je na Instagramu. Očekivano naišla je na niz protesta i molbi da to ne radi, te je ubrzo utešila pibliku obećanjem da će ipak ostati prisutna na malim ekranima.

Za sada nije poznato šta ima u planu, ali je atraktivna Argentinka otkrila da će novi projekat biti ogroman iskorak u njenoj karijeri.

Romina se inače proslavila 2015. kao takmičarka jednog rijalitija, a samo nekoliko meseci kasnije krasila je naslovnicu tamošnjeg izdanja "Plejboja". Takođe, pokušala je i da uplovi u muzičke vode, no na koncu svega najbolje joj je legla karijera televizijske voditeljke.

Kablovoskoj televiziji "Canal 26" pridružila se u junu 2020, što ju je dodatno proslavilo, pa ne čudi činjenica da je prati gotovo tri miliona ljudi na Instagramu. Tamo ih redovno obraduje ponekom lascivnom fotkom na kojoj rado pokazuje svoje raskošne atribute.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.