OTIŠLA JE U KANADU, ZAVRŠILA MEDICINU I OD TADA JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO: Udala se za HOLIVUDSKOG GLUMCA!
Foto: Printscreen

FASCINANTNO!

OTIŠLA JE U KANADU, ZAVRŠILA MEDICINU I OD TADA JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO: Udala se za HOLIVUDSKOG GLUMCA!

Bojana je 1993. iz Srbije otišla u Kanadu i završila medicinu.

Objavljeno:

Na stotine hiljada ljudi sa naših prostora sreću je potražilo u inostranstvu - neki su se tamo školovali, neki su se ostvarili na poslovnom planu, neki pronašli ljubav svog života... No, čini se da je doktorki Bojani Janković (41) sve to pošlo za rukom, šta više - njen suprug je holivudski glumac Majkl Vederli (52)!

Majkl Vederli i Bojana Janković
foto: Profimedia

Vederli, publici poznat po ulogama u serijama "NCIS", "Dark Angel" i "Bull", i Bojana upoznali su se 2007. godine u Vankuveru na koncertu Stinga i grupe "Polis".

Ova Srpkinja svojevremeno je opisala kako je na ovom događaju uživala sa drugaricama, kada im je grupa mladića ponudila piće koje su u prvi mah odbile, ali momci nisu odustajali.

Svetski mediji su spekulisali da je paru bilo problematično da održe vezu s obzirom da nisu boravili u istoj zemlji - Bojana je tada živela i radila u Kanadi, a Majkl u Los Anđelesu. No, ljubav je ipak pobedila jer je par stao na ludi kamen u septembru 2009. godine.

Bojana Janković
foto: Facebook/Bojana jankovic

Par je i dan danas u srećnom braku, a sa svoje dvoje dece - ćerkom Olivijom i sinom Lijamom žive u Njujorku. Inače, par je prevazišao čak i ozbiljan skandal, kada je Vederlija koleginica Eliza Dušku u januaru 208. optužila za seksualno uznemiravanje.

Inače, Bojana se u Kanadu odselila sa porodicom 1993. još kao 13-godišnja devojčica, gde je i završila studije medicine i postala lekar. Uprkos karijeri svog supruga, ona se i dan danas aktivno bavi medicinom.

Podsetimo, Vederli je pre Bojane bio u braku sa koleginicom Amelijom Hejnl sa kojom ima i sina Augusta, ali i u vezi sa ultrapoznatm Džesikom Albom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.