Isplivao skandalozan detalj: Sanja Marinković iznela novu šokantnu tvrdnju o Jeleni Nađ! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Prva

raskrinkala je

Isplivao skandalozan detalj: Sanja Marinković iznela novu šokantnu tvrdnju o Jeleni Nađ! (VIDEO)

Teške optužbe koje su jedno o drugom izneli bivši fudbaler Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena, bili su tokom prethodne nedelje udarna tema u srpskim medijima, a voditeljka Sanja Marinković iznela je još jedan skandalozan detalj vezan za njihov spor
Objavljeno: 09:35h

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In" otkrila je da joj je pre izvesnog vremena ponuđeno da Jelena Nađ gostuje u njenoj emisiji.

Ma, idi u 3 lepe! 100.000 evra?! Bolje da ne čitate koliko srpske zvezde naplaćuju na svadbama! (VIDEO)

– Prošlog proleća me je nazvala jedna marketinška agencija i pitala koliko košta da gospođa Nađ dođe u goste, istim ovim povodom, što je mene potpuno zbunilo - ispričala je Sanja u emisiji "Premijera vikend specijal".

– Rekli su da zovu kao prijatelji, i pitali su koliko košta da ispriča svoju priču. Rekla sam da moram da razmislim, jer nisam bila u toku sa tom pričom, a rekli su i da ona nije imala dovoljno prostora u medijima. Ja sam im objasnila da se minuti u mojoj emisiji ne kupuju. Kasnije me nisu ponovo kontaktirali – rekla je voditeljka.

Sanja je takođe istakla da su Jeleni verovatno bili potrebni mediji kao alat da dokaže da je u pravu, i da nema ništa protiv toga, ali da se nada i da će ovaj slučaj dobiti epilog pred pravosudnim organima. Šta je još voditeljka rekla o ovoj situaciji, možete poslušati u video snimku:

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.