Isplivao skandalozan detalj: Sanja Marinković iznela novu šokantnu tvrdnju o Jeleni Nađ! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Prva

raskrinkala je

Isplivao skandalozan detalj: Sanja Marinković iznela novu šokantnu tvrdnju o Jeleni Nađ! (VIDEO)

Teške optužbe koje su jedno o drugom izneli bivši fudbaler Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena, bili su tokom prethodne nedelje udarna tema u srpskim medijima, a voditeljka Sanja Marinković iznela je još jedan skandalozan detalj vezan za njihov spor
Objavljeno: 09:35h

Drama u koju su upleteni Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena, kao i njihovo troje dece, prerasla je okvire estradnog skandala i postala ozbiljan slučaj kojim se bave i policijski organi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Podsetimo, Jelena je početkom meseca u emisiji "Život priča" u javnost iznela stravične optužbe na račun bivšeg supruga i detalje fizičkog i seksualnog nasilja koje je trpela tokom trajanja njihovog braka.

foto: Printscreen/Prva.rs

Jelena je tokom gostovanja u emisiji ispričala da ju je Albert prvi put udario dok je bila u drugom stanju, zbog čega njihov najstariji sin i dan danas ima problema sa vidom, a iznela je i tvrdnje da je Albert samo tri puta dao novac za alimentaciju.

S druge strane, Nađ je takođe rešio da odgovori Jeleni televizijskim gostovanjem. Nazvao ju je manipulatorkom, a optužbe da joj nije davao novac objasnio je time da joj je davao pare u kešu. Kao razlog razvoda naveo je saznanje da ga je supruga varala sa saigračem iz Partizana.

foto: Printskrin/Prva

A sada je voditeljka "Magazina In" iznela i nove šokantne informacije povodom ovog slučaja...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.