OPČINILA JE ĐOKOVIĆA, DRUŽILA SE SA LEGIJOM, OD POLITIČARA DOBILA KONJA NA POKLON: Pravila je lom, a onda NESTALA!
Foto: Damir Dervišagić

misterija!

OPČINILA JE ĐOKOVIĆA, DRUŽILA SE SA LEGIJOM, OD POLITIČARA DOBILA KONJA NA POKLON: Pravila je lom, a onda NESTALA!

Uvek je znala da zaintrigira javnost.

Objavljeno:

Nekada su tabloidi u koraku pratili sve ono što se dešava sa pevačicom Danijelom Vranić, a ona je iznova iznenađivala javnost sa detaljima iz svog života.

Sa svega šesnaest godina odlazi iz malog mesta nadomak Valjeva u Beograd u pokušaju da osvoji svetla velikog grada. U prvom trenutku radila je kao bebisiterka, a potom kao manekenka kako bi uspela sebe da izdržava. U jednom trenutku odlučuje da počne da se bavi pevanjem, s obzirom na to da je talenat za muziku nasledila od roditelja koji su bili muzikalni.

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić

Više od deset godina je prošlo od kako je došla u Beograd, a nakon što je nastupala u manjima lokalima i restoranima, Danijela je počela da peva na beogradskim splavovima. Bila je među prvima koja je zabavnu muziku izvodila na mestima gde su se okupljali ljudi iz svih sfera života, od politike, preko šou-biznisa, sporta, do osoba koje su bile vezane za kriminal.

Tek 2006. godine Danijela je uspela da sakupi dovoljno novca kako bi objavila prvi album „Da ne vidi ona“. Izdala ga je za „Grand“ produkciju. Brojne pesme su se izdvojili kao hitovi, a neke od tih su: „Voli me, ne voli“, „Ti mi nisi siguran“ i „Ne mogu godinama“.

Zvali su je "kraljicom splavova", jer gde god da je pevala uvek bi sve bilo popunjeno do poslednjeg mesta, ali i "kraljicom skandala", jer je uvek bila u epicentru loših odluka.

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić

Tabloidi su danima pisali o njenom ljubavnom životu, od toga je da od političara za rođendan dobila konja, preko toga da je Novak Đoković tada na početku svoje karijere obožavao da je sluša, te da je redovno bio gost na brojnim njenim nastupima, do toga da je bila veoma dobra drugarica Milorada Ulemeka Legije, te je prilikom jednog intervjua o ovom čoveku sa one strane zakona i njihovom prijateljstvu, rekla:

- Ne, to nije tačno. Poznavali smo se samo kroz svirke i eto iz noćnog provoda. Jeste galantan čovek i toliko o njemu koliko ga i poznajem, samo kao gosta sa mojih nastupa.

Javnost je 2012. godine bila iznenađena kada se na naslovnim stranama novina pojavila priča da ju je po gradu jurila policija, jer je bila u alkoholisanom stanju. Imala je 1,84 promila alkohola u krvi, te da je u nekoliko navrata napala policiju. Potom je u zatvoru provela jednu noć. Odlukom Prvog osnovnog suda, Danijela i njena sestra Jasmina su osuđene na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, zbog napada na policajce. Nakon toga su joj mnogi prijatelji okrenuli leđa i česti su bili komentari da je ovo kraj jedne velike karijere. Ubrzo se oglasila za medije, kada je izjavila da nema problema sa alkoholom i tvrdi da retko pije.

Upravo taj skandal je bio velika prekretnica u njenoj karijeri.

Prema njenim rečima postoji određeni razlog što je nakon objavljivanja pesme „Harfa“, 2012. godine odlučila da se povuče iz posla i javnog života.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.