DA SRCE PREPUKNE! GLUMICA BRANKA VESELINOVIĆ TUGOVALA: Ceo dan je čekala BAR NEKI POZIV!
Foto: AP / Nenad Pe

TEŠKO!

DA SRCE PREPUKNE! GLUMICA BRANKA VESELINOVIĆ TUGOVALA: Ceo dan je čekala BAR NEKI POZIV!

Glumica mnoge dirnula rečima.

Objavljeno: 21:57h

Glumica Branka Veselinović po prvi put je tužno obeležila uskršnje praznike. Bez obzira na to što je poslednjih decenija uvek sama tih dana, bila je srećna i raspoložena. Međutim, ove godine osećala se veoma usamljeno i tužno.

Branka kaže da je Vaskrs provela čekajući telefonske pozive i čestitke, kojih nije bilo mnogo.

Branka Veselinović
foto: P. Milošević

„Šta da kažem, sama bila i ostala. Ujutru sam imala tri, četiri poziva od mojih dragih ljudi, ali to je sve. Ceo dan je telefon bio pored mene i tako sam čekala i čekala da zazvoni, da malo porazgovaram s nekim, ali popodne i uveče nije se čuo zvuk. E, kada sam shvatila da nemam ni s kim da se kucam uskršnjim jajima, upalila sam TV i gledala svašta. Nije mi bilo dosadno, ali duštvo bi mi više odgovarao“, rekla je glumica i dodala da bez obzira na njenu samoću, ona je zadovoljna.

„Nikad nisam bila kukavica u životu, pa neću ni pod ove stare dane. Neću da kukam i da se žalim! Život je jedan, a meni je lepo i kad sam sama. Jesam ponekad tužna i usamljena, ali slavim život“, kazala je glumica.

Branka Veselinović
foto: Marina Lopičić

Branka se tokom jučerašnjeg dana prisetila kako je nekada obeležavala Vaskrs.

„Tako sam razmišljala kako je nekada kuća u Novom Sadu bila puna. Moja porodica je uvek tog dana primala goste i svi smo se fino zabavljali. Taj praznik sam uvek najviše volela jer je bio najveseliji, pun smeha“, završava Branka.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.