"OD MARIJE I MARKA MILOŠEVIĆA ME NIŠTA NE ČUDI"! CECA NIKADA ISKRENIJA O TUŽBAMA: Sasula sve ono što je proganjalo!
Foto: Marko Poplašen

ISKRENA!

"OD MARIJE I MARKA MILOŠEVIĆA ME NIŠTA NE ČUDI"! CECA NIKADA ISKRENIJA O TUŽBAMA: Sasula sve ono što je proganjalo!

Ceca Bojković o tužbama protiv serije "Porodica", praznicima i ćerki.

Objavljeno: 21:32h

Glumica kaže da je najradosniji hrišćanski praznik dočekala u svom domu, gde je ofarbala isključivo crvena jaja. U posetu joj je stigla ćerka Katarina Žutić, koja je, kako kaže, kreativnija u ukrašavanju.

Ceca Bojković
foto: Dragan Kadić

Glumica Svetlana Ceca Bojković je Uskrs proslavila u porodičnom domu, kako to običaji nalažu, uz tradicionalnu trpezu.

- Uskrs sam proslavila u porodičnom krugu, uz razmenu čestitki i lepih želja sa prijateljima. Oduvek je za mene i moju porodicu Uskrs bio, pre svega, porodični praznik. To smo preneli i na Katarinu. Ovih godina i ona i ja farbamo jaja, pa ih na uskršnjem ručku razmenjujemo. Moja su uvek samo crvena, a njena su raznovrsna i lepša – kaže kroz osmeh glumica.

Ona kaže da ne pripada plejadi glumaca koji kažu da zbog danonoćnih snimanja ne znaju za crveno slovo. Uspevala je sve da uskladi.

- U mom slučaju nikada praznici nisu bili žrtvovani zbog karijere. Uvek smo slavili slavu, božićne praznike i Uskrs – govori Svetlana koja je ulogom građanke koja podržava Slobodana Miloševića u seriji „Porodica“ izazvala brojne komentare u javnosti.

Svetlana Bojković
foto: Petar Đorđević

- Mislim da je serija dobro urađena, da je to bio jedan pošten i ozbiljan rad. Ta moja uloga bila je zaista zapažena, što mi je drago. Mnoge gledaoce je iskreno iritirala simbolika te ličnosti, koja predstavlja čitav jedan deo naroda u Srbiji koji se kleo u Miloševića – smatra Bojkovićeva koja je očekivala podeljene reakcije kod publike.

- Očekivala sam, tako da nisam iznenađena. Pored čisto profesionalnog vrednovanja, mnogo je faktora učestvovalo u oceni serije, s obzirom na to da je kompleksnost tog istorijskog razdoblja u kojem smo svi živeli duboko podeljena – kaže glumica i dodaje kako nije iznenađena time što su Marija i Marko Milošević najavili tužbe protiv producenata serije, koje su kasnije povukli:

- Od njih me ništa ne iznenađuje.

Iako je preležala koronu, vrlo brzo se vratila snimanjima na kojima uživa, ali i vodi računa.

- Još uvek snimam seriju “Tri muškarca i tetka”, a nedavno sam počela probu u Jugoslovenskom dramskom u komadu “Široka zemlja”, čija se premijera očekuje u junu. Kada su moje uloge u pitanju, za mene je najdragocenije vrednovanje publike, kritike i mojih kolega. U tom smislu sam mirna i zadovoljna – smatra Bojkovićeva.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.