ZA MILJANU SE MOLE U CRKVI! MARIJA KULIĆ OTKRILA KAKO DOČEKUJE NAJRADOSNIJI PRAZNIK: Nije joj lako bez ćerke!
Marija Kulić, Foto: Youtube

iskrena!

ZA MILJANU SE MOLE U CRKVI! MARIJA KULIĆ OTKRILA KAKO DOČEKUJE NAJRADOSNIJI PRAZNIK: Nije joj lako bez ćerke!

Marija Kulić potresena na praznik zbog Miljane

Objavljeno:

Marija Kulić Vaskrs proslavlja u porodičnom domu u Nišu, a podelila je atmosferu iz svog doma i otkrila kako slavi najradosniji hrišćanski praznik. Kako je ispričala, ovo je prva godina da Vaskrs slave sa unukom Željkom.

Marija Kulić
foto: Youtube

"Najveći i najradosniji praznik u hrisćanstvu je Vaskrs, dan kada se slavi pobeda života nad smrću. Na Vaskrs se tradicionalno u svim hrisćanskim domovima, pa i u našem, lome jaja koja simbolišu nov zivot", započela je Marija.

"Moja porodica i ja cemo najveći praznik dočekati na liturgiji koja počinje u ponoć u Sabornoj crkvi, u Nišu. Po povratku iz crkve, u našoj kući se pali kandilo, čita molitva, a zatim se kucamo ofarbanim jajima. Proslogodišnje jaje, Čuvarkuću, na Vaskrs ću pustiti niz reku, da voda odnese sva zla i bolesti. U toku podneva, oko 14:00, sledi svečani praznični rucak. Na trpezi će se naći sve šta nam je Bog omogućio, a što je po običaju, skoro u svim hrišćanskim domovima", dodala je Marija.

Miljana Kulić
foto: Youtube

"Vaskrs prvi put dočekujemo sa našim najdražim, medenim, pametnim i nestvarno dobrim unukom Željkom, ali nam Miljana, kao i poslednjih nekoliko godina na ovaj praznik, puno nedostaje. Molimo se u crkvi za nju, za njeno zdravlje i sreću i jedva čekamo da se i ova sezona rijalitija završi, kako bi bila sa nama. Puno nedostaje", ispričala je Marija.

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.