PRAZNIČKE ATMOSFERE NE MANJKA NI U DOMU POPOVIĆA! SUZANA OTKRILA KOJI SU NJIHOVI RITUALI: Kod njih je uvek veselo!
Suzana Jovanović i Saša Popović, Foto: Damir Dervišagić

srećan uskrs!

PRAZNIČKE ATMOSFERE NE MANJKA NI U DOMU POPOVIĆA! SUZANA OTKRILA KOJI SU NJIHOVI RITUALI: Kod njih je uvek veselo!

Pevačica je otkrila šta se dešava u kući na Bežanijskoj kosi kada dođu vaskršnji praznici

Objavljeno: 14:31h

Kako pripadnici pravoslavne veroispovesti danas proslavljaju Vaskrs, ni u domu Suzane Jovanović i Saše Popovića na Bežanijskoj kosi neće manjkati prazničnih blagodati.

Suzana već godinama pleni domaćom estradom, kako svojim raskošnim glasom, tako i stasom,a sada je otkrila kako se proslavlja praznik u njihovom porodičnom domu.

Kako ćete Saša i Vi proslaviti vaskršnje praznike?

– I ovaj praznik provešću u krugu porodice. Veoma mi je bitno da svaki praznik, bilo da je Božić, Vaskrs, ili neki drugi praznik, provodimo zajedno u krugu porodice.

Da li ste od onih koji ispoštuju sve praznične običaje, išaraju jaja i pripreme prazničnu trpezu?

-Naravno. Imamo ženu koja nam pomaže u kuhinji, ali svi zajedno učestvujemo u pripremi. U skladu sa običajima u četvrtak smo šarali jaja, kako naši običaji i tradicija nalažu. Sve je po protokolu.

Ko pobeđuje u kući Popovića kada je tucanje jajima u pitanju?

-Kada je tucanje jajima u pitanju, tu nema pravila, svake godine pobedi neko drugi. Ali, znate šta, to nije ni bitno. Ono što je bitno je da se ispoštuju tradicija i običaji.

Da li ćete, kao i većina Vaših koleginica, sliku vaskršnjih jaja podeliti na Instagramu i šta mislite generalno o eksponiranju privatnosti na društvenim mrežama?

-Što se tiče samog ekranizovanja ili slikanaja vaskršnjih jaja, ja nisam od onih koja voli da slike sa praznika javno eksponira, volim sve da držim intimnim. Bitno je da se praznik ispoštuje i obeleži, ostalo ništa nije toliko bitno.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.