DOK KANJE PATI SA BURMOM NA RUCI, KIM CVETA SA NOVIM DEČKOM? Šuška se da se starleta LUDO zaljubila usred razvoda!
Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Profimedia

hit!

DOK KANJE PATI SA BURMOM NA RUCI, KIM CVETA SA NOVIM DEČKOM? Šuška se da se starleta LUDO zaljubila usred razvoda!

Kanje je pozirao sa podignutim rukama, a na njegovoj ruci se jasno vidi prsten

Objavljeno:

Dok su u procesu razvoda, šuška se da Kim Kardašijan ima novog dečka, a njen još uvek zakoniti suprug, reper Kanje Vest, uslikan je sa burom na ruci.

Naime, DJ Khaled na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj Kanje pozira sa podignutim rukama, dok se na ruci jasno vidi prsten, što je izazvalo brojne rekcije javnosti.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

"Jeste li primetili da još uvek ima prsten?", "Kanje nosi burnu, jadničak", "Kim ima dečka, a on ni burmu da skine", "Razumeli smo da se Kanje nada da će se pomiriti", "Kanje, skini prsten, ne blamiraj se", neki su od komentara.

Sa druge strane, Kardašijanka već duže vreme ne nosi venčani prsten, a strani mediji pišu da je započela vezu sa "CNN" reporterom Van Džounsom (52), iako se još uvek nije zvanično razvela.

Tračevi o njihovoj vezi su počeli kada je Sindi Adams, kolumnistkinja iz "New York Posta" otkrila da je čula priče o njihovoj navodnoj romansi.

Pojedini korisnici Tvitera su optužili Kim da iskorišćava Džounsa kako bi joj pomogao u njenoj budućoj advokatskoj karijeri. Kim i Van 2018. godine su udružili snage kako bi uspešno izbavili Alis Džonson iz zatvora, koju je pomilovao bivši predsednik Tramp.

Inače, Van je već neko vreme samac nakon što se 2019. godine razveo od svoje dugogoišnje supruge Džejn Karter. Kim je u februaru ove godine podnela papire za razvod od Kanjea Vesta, nakon 6 godina braka i četvoro zajedničke dece.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.