PREDUSKRŠNJI MEGA INTERVJU SA STANIJOM!VENČANJE I POTOMSTVO SA MARKOM,U MINUSU PREKO 100.000 EVRA:"Ćutimo i radimo"
Foto: Privatna arhiva

espreso intervju!

PREDUSKRŠNJI MEGA INTERVJU SA STANIJOM!VENČANJE I POTOMSTVO SA MARKOM,U MINUSU PREKO 100.000 EVRA:"Ćutimo i radimo"

"Uhvate nas tu i tamo, ali se trudimo da ne eksponiramo vezu."

Objavljeno: 15:05h

Naša najpoznatija starleta i multimedijalna ličnost Stanija Dobrojević godinama unazad puni medijske stupce svojim poslovnim i ljubavnim poduhvatima.

Poznato je da se na javnoj sceni istakla svojim atributima ali je enormnu popularnost stekla nakon učešća u rijaliti-šou programu "Farma" gde je odnela prvo mesto. Radi na relaciji Amerika- Srbija i kako je često umela da ističe sve je stekla svojim trudom i radom, iako su je mnogi karakterisali kao devojku lakog morala, koja preko kreveta dobija sve što želi.

Ekluzivno u mega intervjuu pred najradosniji hrišćanski praznik "Uskrs" za naš portal, govorila je o budućim planovima, željama ali i venčanju sa sadašnjim partnerom Markom koje svi željno isčekuju.

Estrada, Stanija Dobrojević, Zabava
foto: Privatna arhiva

Skoro si se vratila sa zimovanja na kome si bila sa dečkom i porodicom, kako si se provela?

- Najlepše zimovanje ikada, jer je u aprilu bilo snega, sunčani dani a skijaš. Dečko i porodica su učinili da mi uživanje bude jos lepše.

Jedna si od najtiražnijih multimedijskih ličnosti u Srbiji. Pored tvog brenda "Stanija Organic" , znamo da si takođe prebukirana mnogim angažmanima. Da li je situacija sa Covid-om poremetila tvoje poslovne projekte pošto si mnogim brendovima zaštitno lice?

- Ja sam hodajuća reklama. Korona i boravak u Srbiji donelo mi je posla više nego ikada. S obzirom na situacije kada je sve zatvoreno, svi su se okrenuli online prodaji a ja sam im savršeno lice za reklamu. Sarađujem od najjačih firmi i prestižnih brendova do običnih internet stranica garderobe. Ipak brojim preko milion pratilaca koji rastu iz dana u dan, a svaki tag i story košta.

zabava, estrada, Stanija Dobrojević
foto: instagram printscreen

Tema koja je nezaobilazna jeste i rijaliti. Mnogo se spekuliše o tome da li ćeš se pojaviti u najgledanijem hiper-rijalitiju "Zadruga 4"? Da li te uskoro možemo očekivati na malim ekranima televizije "Pink"?

- Da sam ušla to bi bio haos svetskih razmera. Videli ste moj sukob sa Kristijanom preko društvenih mreža pred početak "Zadruge 4", a zamislite samo kako bi to bilo uživo u zatvorenom prostoru? Bolje sprečiti nego lečiti, zato nisam ni ušla. U minusu sam preko 100.000 evra zbog toga.

Da li uskoro planiraš povratak u Ameriku? Znamo da si poslednjih godina na relaciji Amerika-Srbija i da i tamo jako lepo posluješ.

- Da, da, uskoro idem. Amerika je moj drugi dom, tamo mi je firma u Majamiju, ali brzo se vraćam jer moram da sam ovde zbog stana koji završavam kao i rada na novoj kolekciji.

Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević
foto: Printksrin

Svako vreme ima i svoje breme. Na javnoj sceni si jako dugo i ostvarila si nešto što možda mnoge tvoje koleginice nikada i neće. Danas ima sujete mnogo, da li si dobijala pretnje, jer kao javna ličnost i sama znaš da ima mnogo onih koji te vole a i onih koji te mrze?

- Mnogo je sujete, ljubomore, ali se nosim sa tim. U početku nije bilo lako, prošla sam medijski linč i sve preživela. Još uvek me negde osporavaju, ali vreme sve demantuje.

Ono što javnost jako zanima jeste Markova i tvoja veza. I ekskluzivno pitanje na koje svi očekuju odgovor : "Da li ste se Marko i ti verili"? Po fotografijama koje objavljuješ na društvenoj mreži Instagram,vidimo da ste započeli zajednički život. Kako sve to funkcioniše?

- Jesmo, zajedno samo, živimo zajedno i lepo se slažemo. Intimu i srećne trenutke čuvam samo za nas. Ne krijemo se, uhvate nas tu i tamo, ali se trudimo da ne eksponiramo vezu.

Estrada, Stanija Dobrojević, Zabava
foto: Privatna arhiva

Da li je tvoj dečko Marko zaista u senci tvoje slave ili pak ne želi ili ne voli javno da se eksponira,iako je bio takmičar rijalitija “Zadruga”. Čime se on sada konkretno bavi?

- Ne bih se složila da je u mojoj senci, jednostavno ne voli eksponiranje, čak i ovo uz mene mu je nekada pritisak i naporno. Ali zato u privatnom poslu, fitnesu i sportu lepo pliva. Marko je jedan zaista dobar i divan mladi dečko, retkost za današnje vreme.

U kakvom si odnosu sa Markovom porodicom, da li se slažete i da li su te prihvatili kao snajku? Primetili smo da ne idete često u Crnu Goru, više vremena provodite u Srbiji.

- Markova porodica su divni ljudi, ali zbog čitave situacije nismo bili u mogućnosti da idemo dole, mere su bile mnogo stroge, a i posao i sve obaveze su nam ovde.

Smatraš li da je Marko ljubav tvog života, obzirom da Staniju nikada nije držalo mesto a imala si momke i veze koje su na tebe ostavile traga?

- Vreme će pokazati...

Estrada, Stanija Dobrojević, Zabava
foto: Privatna arhiva

Svaka devojka razmišlja o najsrećnijem danu u životu, danu u kojem će biti princeza - Venčanju. Da li si u glavi isplanirala svoje venčanje do sitnih detalja,veliki si perfekcionista... na kom mestu bi to volela da se desi, Srbija, Amerika ili neka egzotična destinacija?

- Želim da taj dan bude kao iz bajke. Intimno i egzotično...

Kakvi su vam planovi? Razmišljate li o osnivanju porodice u bližoj budućnosti?

- O planovima ne pričamo, samo ćutimo i radimo, rezultati će govoriti sami za sebe .

Svoje telo si dovela do samog savršenstva. Da li si u skorije vreme dobijala nepristojne ponude? Kako reaguješ na to ili automatski sve to sasečeš u korenu?

- 36 mi je ,a izgledam bolje nego ikad, za to je zaslužan trening, zdrava ishrana i stil života. Sve više devojaka i žena mi piše, žele takve rezultate, tako da na Stanija Organiku imamo sve potrebno od tableta za mršavljenje, Detox čaja do plana treninga i ishrane. A što se nepristojnih ponuda tiče, te poruke čitam zajedno sa dečkom i slatko se smejemo.

zabava, estrada, Stanija Dobrojević
foto: instagram printscreen

Tvoj vlastiti brend cveta. Kako teku pripreme za novu kolekciju koja će nositi tvoj potpis?

- U pitanju je sportska linija. Biće bombastična kolekcija kao što sam i ja i sve što radim. Jedva čekam da sve lansiramo!

Za kraj, bliži nam se "Uskrs", kako ćeš provesti veliki srpski praznik, hoćeš li sama pripremati sve đakonije, farbati jaja?

- Svaki praznik mi mnogo znači a "Uskrs" ponajviše, volim da ga provedem sa svojim najmilijima. Trudim se da sve sama pripremam, šaram jaja, prosto uživam u tome. Majka je naravno tu da utrči i pripomogne, jer njenoj kuhinji nema ravne. Radujem se ko malo dete "Uskrsu" i uvek smo svi na okupu.

Estrada, Stanija Dobrojević, Zabava
foto: Privatna arhiva

(Espreso/M.Janjić-A.Adamović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.