ŽENE ĆE RADO NOSITI! STANIJA POKREĆE SVOJU MODNU LINIJU?! Kreira POSEBAN komad koji će muškarce dovesti do VRHUNCA!
Foto: Instagram

promena!

ŽENE ĆE RADO NOSITI! STANIJA POKREĆE SVOJU MODNU LINIJU?! Kreira POSEBAN komad koji će muškarce dovesti do VRHUNCA!

Uskoro će sve ugledati svetlost dana!

Objavljeno:

Starleta Stanija Dobrojević do sada se oprobala i kao pevačica i kao rijaliti zvezda, a sada je rešila da ljudima ponudi nešto sasvim novo.

Naime, kako se saznaje, popularna starleta uskoro planira da predstavi liniju seksi donjeg veša koju je sama kreirala, a Stanija je čak snimila i reklamnu kampanju koja će uskoro ugledati svetlost dana.

- Stanija je oduvek maštala da se bavi različitim poslovima i da u svakom ostvari zavidan uspeh. Bila je u nekoliko rijalitija, u jednom je čak i pobedila, a oprobala se i u muzici. Poslednjih godina uspešno je razvijala svoj brend organske kozmetike, a nedavno je shvatila da je došlo vreme da proširi svoj posao, pa je linija donjeg veša bila je logičan izbor - priča izvor blizak starleti i objašnjava da je Stanija bila uključena u sve procese stvaranja brenda.

- Ideja da kreira seksi bruseve i gaćice kod Stanije se rodila pre nekolike godina, ali je trebalo da prođe dosta vremena da se sve kockice slože i da krene u realizaciju. Kreativni proces započela je pre skoro godinu dana, a u tom periodu Stanija je gotovo sve sama uradila. Sama je izabrala materijale i boje, sama je uradila dizajn, a njena osnovna ideja je bila da napravi modele u kojima će se svaka žena osećati seksi i zavodljivo - priča izvor i dodaje da Dobrojevićeva uskoro planira i da svoj rad predstavi svima.

- Nedavno je snimila i reklamnu kampanju za svoju liniju donjeg veša, a interesantno je da dominiraju svetli tonovi. Njena omiljena boja je bela, pa će biti dosta modela u toj boji, ali je kreirala i komade u crnoj i crvenoj - priča izvor na kraju.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.