Estradne zvezde o prvom seksu: Ko je uzeo pare, ko platio 1000$, a ko se dohvatio sa nastavnikom matematike? (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, instagram/ruzicaveljkovic

Vrele priče

Estradne zvezde o prvom seksu: Ko je uzeo pare, ko platio 1000$, a ko se dohvatio sa nastavnikom matematike? (FOTO)

Svi oni su kroz to prošli
Objavljeno:

Marija Šerifović

Njena seksualna orijentacija je dugo bila pod znakom pitanja, dok nije rešila da razotkrije sve u svojoj knjizi "Ispovest". Marija je otkrila najintimnije stvari iz spavaće sobe, kao i to da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljom Marijanom. Kako je napisala u knjizi, nije je previše bolelo, a pravi orgazam je doživela tek iduće godine sa ženom.

foto: Instagram/serifovic

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević ispričala je tokom prvog učešća u rijalitiju "Farma" kada je izgubila nevinost.

- Mene mama nije do 17, 18. godine pustila samu sa dečkom na more! Ja kukam, plačem, pričam da sve drugarice idu sa momcima, a ona meni - idi slobodno, ali kad se vratiš, idete oboje kod ginekologa. Danas devojčice 'to' rade sa 13, 14, a ja sam se čuvala nakon petogodišnje veze - ispričala je Stanija pre nekoliko godina i otkrila da je prvi seks imala nakon punoletstva.

foto: preentscreen, instagram

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac, koja je pre nekoliko dana postala baka, poverila se da je prvi seks imala sa nastavnikom matematike koji joj je predavao u srednjoj školi! Razlika u godinama, osuda okoline i rizik da zbog toga njen nastavnik dobije otkaz, kako kaže, nisu je interesovali.

- Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala - otkrila je Vesna.

foto: Dragan Kadić

Ružica Veljković

Pobednica Parova Ružica Veljković bez ustezanja je pred kamerama opisala prvi seks.

- Imala sam 19 godina. Sve moje drugarice su pričale o seksu, jedino ja nisam. Nije bilo ništa interesantno, iskoristila sam momka samo da bih to napokon uradila. Otišli smo na vikendicu, pravili roštilj... Uveče ostanemo samo nas dvoje tamo, gledali neki film. Nisam osetila ni strah, ništa... Ali osetila sam nenormalan bol i tad sam znala da je to to. Onda sam ga odgurnula i pobegla u kupatilo, nisam htela da nastavim. On ni dan danas ne zna da je to meni bio prvi put", otkrila je Ružica.

foto: preentscreen, instagram

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.