ŠTA SE DEŠAVA SA POZNATIM GLUMCEM?! LICE ZEKA OFRONA SKROZ NATEČENO: Mnogi komentarišu da je u pitanju BOTOKS!
Foto: Profimedia

ČUDNO!

ŠTA SE DEŠAVA SA POZNATIM GLUMCEM?! LICE ZEKA OFRONA SKROZ NATEČENO: Mnogi komentarišu da je u pitanju BOTOKS!

Potegle se glasine zbog njegovog lica.

Objavljeno:

Glumac Zek Efron stekao je veliku popularnost zahvaljujući ulozi Troja u filmskom serijalu „Srednjoškolski mjuzikl”. Zbog svetlih očiju i lepih crta lica glumac je bio omiljen među ženskom populacijom, a njegovo poslednje uključenje u jednu emisiju izazvalo je veliku pometnju.

Naime, tokom Zekovog gostovanja u emisiji „Earth Day! The Musical”, svi su primetili da glumčevo lice izgleda potpuno drugačije, gotovo natečeno, a mnogi su posumnjali i da se prepustio čarima hirurške operacije i uradio botoks.

Efron se našao na meti prozivki korisnika društvene mreže Tviter, koji su u neverici zbog glumčevog izgleda. Pojašnjenje jedne polovine tviteraša jeste da se Zek ugojio i da mu je zbog toga došla do izražaja vilica koju je ranije slomio.

– „Odbijam da verujem da je ovo Zak Efron”, „Šta mu se dogodilo s licem?”, „Zak Efron je novi Miki Rurk”, „Zak Efron kao Dejvid Haselhof”, „Zak Efron je nestao i pokušali su da ga zamene, ali nisu imali dovoljan budžet”, „Sećate se da je slomio vilicu? Gde je nestalo ono da se treba voditi dobrotom? Brzo zaboravite takve stvari” – bili su samo neki od komentara na Tviteru.

Zek Ofron
foto: Profimedia

Podsetimo, Zek je tokom „Srednjoškolskog mjuzikla” započeo ljubavnu romansu sa Vanesom Hadžin, a nakon pet godina ljubavi, par se razišao, a razlog za to su, kako se navodi, Efronove poslovne obaveze.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.