MANDARINA NOVA UČESNICA NAJGLEDANIJEG RIJALITIJA U SRBIJI! Istakla se ATRIBUTIMA,ali OTKRIVENI ZDRAVSTVENI PROBLEMI
Foto: Privatna arhiva

progovorila za espreso!

MANDARINA NOVA UČESNICA NAJGLEDANIJEG RIJALITIJA U SRBIJI! Istakla se ATRIBUTIMA,ali OTKRIVENI ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Mandarina se neretko na društvenim mrežama hvali provokativnim izgledom, ali i skupocenim komadima garderobe.

Objavljeno: 17:59h
Ermin Biberović

Najpoznatija prodavačica voća i bivša učesnica rijalitija koji se emitovao u Hrvatskoj, Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, godinama unazad privlači veliku pažnju medija i javnosti, kako svojim provokativnom izgledom, izazovnim kombinacijama tako i urbanim i luskuznim stilom života.

Ona je za Espreso rešila da progovori o ponudi za rijaliti, zdravstvenom stanju, raznim glasinama povodom njenih estetskih zahvata i korekcija, ljubavnom statusu i o tome kako trenutno provodi vreme.

Kristina Mandarina
foto: Instagram

Nedavno smo pisali o Kristininim ožiljcima koji su nastali nakon operativnog zahvata poznatog kao "cat eye" odnosno "brown lift" koji je u poslednje vreme jako popularan kod ženske populacije. Upravo je taj zahvat kod nje pošao po zlu, tako da je mnoge zabrinula svojim trenutnim stanjem lica.

- Imam još uvek ožiljke od neuspele operacije tj. zahvata zvanog "cat eye". Ožijke rešavam u poliklinici, te savetujem svakog da pre bilo kog zahvata proveri svog doktora/estetskog hirurga. Takođe, pojavile su mi se akne na gluten od odmora u Turskoj i odlaska u rijaliti Farma, gde mi se lice oštetilo i potrebna mu je adekvatna nega. - objasnila je za Espreso Kristina.

* Saznali smo da je nedavno dobila poziv da uđe u aktuelni rijaliti program u Srbiji. Da li si pristala i šta možemo da očekujemo od tebe?

- Da, istina je da sam dobila ponudu. Trebala sam ući, ali nažalost zbog pojave na licu, alergije i zdravstvenih poteškoća nisam mogla učestvovati. Nadam se da će sve uskoro proći i da ću moći da se pridružim učesnicama u rijalitiju, ali za sada neću otkrivati gde bih eventualno mogla da se pojavim. - ostala je misteriozna Mandarina.

Kristina nam je otkrila da je već šest godina u skladnoj i ispunjenoj vezi sa tajanstvenim muškarcem, ali da on ne voli medije i javno ekranizovanje.

- Dečka čuvam za sebe i poštujem njegovu odluku da ne želi da se eksponira u javnosti. Šest godina smo zajedno. Podržavamo i poštujemo jedno drugo. Većinu vremena provodim kod kuće sa njim, uživamo u ljubavi. - dodala je ona.

Kristina Mandarina
foto: Privatna arhiva

Nešto što je nezaobilazno pitanje kada je Kristina u pitanju jesu estetske korekcije i razne operacije. Dok mnogi tvrde da je od prvog pojavljivanja pa sve do sada gotovo neprepoznatljiva, odnosno da se podvrgala raznim estetskim zahvatima, ona negira sve to i upravo se zalaže za prirodni izgled, za koji kako kaže, "nikada ne izlazi iz mode".

- Mnogi u poslednje vreme komentarišu kako sam sva "izoperisana" i pogotovno nakon što sam okačila poslednje fotografije na svom Instagram profilu u haljini slikanoj otpozadi. Počeli su komentari kao da sam sada ugradila i silikone u zadnjicu, međutim nisam niti razmišljam o bilo kakvoj estetskoj operaciji. - zaključila je Kristina za Espreso.

(Espreso/E.Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.