SPEKTAKL U TAKMIČENJU: Hanad progovorio o EMOCIJAMA koje su se videle dok je plesao sa Sanjom Kužet!
Foto: Printscreen Prva Tv

OPA BATO!

SPEKTAKL U TAKMIČENJU: Hanad progovorio o EMOCIJAMA koje su se videle dok je plesao sa Sanjom Kužet!

Oduševio je gledaoce popularnog takmičenja.

Objavljeno:

Hanad Džehverović je sinoć prošao dalje u naredni krug takmičenja u "Zvezdama Granda".

Ovaj mladi pevač je izveo pesme "Lutka" grupe "S.A.R.S." i "Par godina za nas" grupe "EKV". U toku prve pesme, Hanad je pozvao na scenu Sanju Kužet. Dok je pevao numeru "Lutka" on je plesao sa atraktivnom voditeljkom i pevao je za nju. Taj ples je izgledao poprilično emitovno. Nas je zanimalo da li je Hanada Sanja motivisala da to sve tako izgleda.

Hanad Džehverović
foto: Printscreen Prva Tv

– Ples sa Sanjom bio je plan moje mentorice Marije i mene, jer smo hteli da uradimo nešto drugacije, a s obzirom da niko nikad nije izveo Sanju na ples, uradili smo to tako. Iako smo Sanju iznenadili s tim, ona je reagovala sjajno i to je na kraju ispalo zaista lepo. Drago mi je da je bilo emotivno, jer ja tu pesmu jako volim, zato je to zvučalo tako - rekao je Hanad za Espreso. Ovom takmičaru je podrška u bekstejdžu bio Isak Šabanović. Pitali smo Džehverovića je li moguće prijateljstvo između dva pevača koji su i jedan drugom konkurencija u takmičenju.

Hanad Džehverović
foto: Printscreen Prva Tv

– Isak i ja nismo nikada bili nikakvi ni protivnici, ni rivali. Od prvog upoznavanja postali smo drugovi, i to je tako ostalo i do dana današnjeg, i verujem da će i ostati. Komuniciramo često, naravno da podrzavamo i savetujemo jedan drugog, jer to prijatelji rade. Prijateljstva među kandidatima su moguća i postoje, svako se u takmičenju bori za sebe i za svoju šesticu, i ako odradite sve kako treba, nema zime. Tako da nema potrebe da se gledamo kao konkurencija, i mislim da ova sezona, pored dobrih pevača, ima i zaista mnogo dobrih osoba, tako da je lepo biti deo svega toga - rekao je Džehverović na kraju razgovora.

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.