NAKON CELE DRAME JELENA KARLEUŠA STAVILA TAČKU: Brutalno jakim rečima ispričala šta se dešavalo IZA KAMERE!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

au

NAKON CELE DRAME JELENA KARLEUŠA STAVILA TAČKU: Brutalno jakim rečima ispričala šta se dešavalo IZA KAMERE!

Prelepa je atmosfera na snimanju, moram da kažem, pretpostavljam da svi to žele da čuju, mi smo ozbiljan tim

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša istakla je da joj se koleginica Marija Šerifović izvinila i da su rešile sve nesuglasice, a da je atmosfera među članovim žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" nikad bolja.

Jelena se dotakla i užasnih komentara i pretnji koje su njene ćerke Atina (12) i Nika (11) dobile na društvenim mrežama, a kako je rekla, zbog svega je odlučila da skloni decu i da zajedno otputuju Dubai, gde su se odlično provele.

- Prelepa je atmosfera na snimanju, moram da kažem, pretpostavljam da svi to žele da čuju, mi smo ozbiljan tim, Grand produkcija radi u korist članova žirija i žiri je apsolutno neprikosnoven i ima apsolutnu podršku i zaštitu Grand produkcije i svih normalnih razumnih medija, takmičara... Svaki vid nasilja ili pozivanja na nasilje bilo kakve vrste, bilo kakava diskreditacija članova žirija koji tu troše godine i godine, besplatno, da pomažu mladim ljudima, ne dolazi u obzir - rekla je Jelena za Telegraf JETSET.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

- Svima kojima padne na pamet da na bilo koji način omalovaži ili ne daj Bože, poziva na nasilje članova žirija, mora da zna da se to neće tolerisati i da će se po kratkom postupku svako udaljiti iz daljeg takmičenja i to je prosto, čini mi, se normalna stvar. Svako ko dođe u takmičenje mora da zna da ovde nije došao da mu se pričaju bajke, mi nismo ničije mame i tate, mi nismo ničiji psiholozi ili psihijatri, mi smo ovde da damo svoj sud, zato su i došli u takmičenje - rekla je pevačica.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.