VELIKA ZVEZDA IPAK NE ULAZI U ZADRUGU: Oglasio se brutalnom porukom i sve ZAČUDIO, nazvao ih SEKTAŠKOM PRIČOM!
Foto: Printscreen

šok

VELIKA ZVEZDA IPAK NE ULAZI U ZADRUGU: Oglasio se brutalnom porukom i sve ZAČUDIO, nazvao ih SEKTAŠKOM PRIČOM!

Prva stvar i osnovna, da li vi mislite da mene boli k***c da ja budem bilo čija podrška u rijalitiju?

Objavljeno:

Iako se, prema medijima ranije dostavljenim informacijama, povratak Vuka Moba u četvrtu sezonu rijaliti šou-programa Zadruga očekivao večeras, on sam tvrdi da do toga neće doći.

- E, ovako, pošto mi stalno šalju poruke ovi lažni profili, šizofreničari, rijaliti fanovi, da vam objasnim par stvari. Prva stvar i osnovna, da li vi mislite da mene boli k***c da ja budem bilo čija podrška u rijalitiju? - poručio je putem video obraćanja na društvenim mrežama dojučerašnji zadrugar.

- To je prva i osnovna stvar. Ja mogu da budem drug u rijalitiju sa nekim, mogu nekoga da podržavam kao druga, ali da budem rijaliti podrška nekome - zabole me k***c i za njega i za njegov rijaliti i sve.

Vuk Mob
foto: Nemanja Nikolić

- To je prva i osnovna stvar. To se tiče Paule (prim.aut. Hublin), Frana (prim.aut. Pujasa) i te cele vaše sektaške priče. Druga stvar, ja imam svoje dete i svoju ženu. Mene Paula, Fran i rijaliti priče između bilo koga od njih ne zanimaju za tri života - dodao je vidno iznerviran Vuk.

- Ja ne znam koji je vama k***c i zašto vi mislite da ću ja biti bilo čija podrška ili bilo kome prenositi bilo šta ili da sam ja dužan da prenesem bilo kome bilo kakvu poruku?! Ja ne ulazim u rijaliti pošto ste vi mentalno zaostali, a i da ulazim ne bih nikome ništa preneo pošto me boli k***c apsolutno za sve - istakao je Mob.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.