NJENI ZUBI SU MEĐU NAJSKUPLJIM NA ESTRADI, KOŠTAJU KAO AUTOMOBIL: Svi žele CECIN OSMEH, ZAHTEVI mušterija su ČUDNI
Foto: Instagram

OPA BATO!

NJENI ZUBI SU MEĐU NAJSKUPLJIM NA ESTRADI, KOŠTAJU KAO AUTOMOBIL: Svi žele CECIN OSMEH, ZAHTEVI mušterija su ČUDNI

- Mnogi žele Cecin osmeh. Mi smo najsrećniji kada je vidimo nasmejanu, imamo mnogo razloga za to - napisala je Ražnatovićkina zubarka.

Objavljeno:

Ceca Ražnatović izuzetno vodi računa o fizičkom izgledu, a naročito o osmehu, koji je i njen zaštitni znak.

Njeni zubi su među najskupljim na estradi. Folk zvezda je za blistavo beli osmeh dala malo bogatstvo, tačnije 8.000 evra.

Nema sumnje da se svaki cent isplatio, jer su obožavatelji toliko oduševljeni Cecinim osmehom da žele potpuno isti. U prilog tome svedoči i nedavna objava Ražnatovićkine zubarke na Instagramu.

- Mnogi žele Cecin osmeh. Mi smo najsrećniji kada je vidimo nasmejanu, imamo mnogo razloga za to - napisala je Ražnatovićkina zubarka, koja je podelila i jedan od kartona na kojem je stavljena neobična naznaka: - Hoće zube kao Cecine - piše u kartonu, a to je začudilo mnoge.

Ceca Ražnatović
foto: instagramscreen

Pevačica nije krila zadovoljstvo kda je čula za ovu informaciju.

- Drago mi je da je tako - kratko je poručila Ceca.

Inače, Ražnatovićku krasi biserni osmeh koji žele i mnoge njene koleginice sa estrade. Ona često posećuje stomatologa. Tako je pre tri godine menjala navlake na zubima i izabrala najskuplji porcelan, što ju je koštalo 250 evra po zubu. Kurir je tada uslikao Ražnatovićku kad je ulazila u ordinaciju na Zvezdari, a iako nije htela da otkrije šta je tamo radila, ubrzo su shvatili - iz njenog osmeha. Međutim, u poslednje vreme ona sa svojim pratiocima na društvenim mrežama često deli savete i preporuke, ali i otkriva gde se neguje i održava liniju i higijenu svojih zuba.

Podsetimo, krajem devedesetih godina Ceca je takođe bila hit, ali ne u zubarskim ordinacijama, već u frizerskim salonima. Njeni fanovi su tražili upravo njenu frizuru - kratku kosu zalizanu u stranu, koju je nosila tokom promocije albuma na kojoj su bili hitovi "Idi dok si mlad", "Znam" i drugi.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.