SADA JE I ZVANIČNO, OGLASILI SE IZ ADVOKATSKE KANCELARIJE: Severina neće snositi POSLEDICE, odbacili su PRIJAVU!
Foto: Instagram

AUUUU!

SADA JE I ZVANIČNO, OGLASILI SE IZ ADVOKATSKE KANCELARIJE: Severina neće snositi POSLEDICE, odbacili su PRIJAVU!

Odbacili su prijavu.

Objavljeno:

Opštinska državna advokatska kancelarija odbacila je prijavu protiv Severine Kojić koju je direktorka OŠ “Matija Gubec”, Ljiljana Klinger, prijavila da joj je pretila 10. marta prošle godine.

U saopštenju koje je Jutarnjem listu poslao Severinin advokat piše da je pevačica 15.3. dobila obaveštenje o odbacivanju prijave, a dopis prenosimo u celosti:

“U internet izdanju od 15.05.2020., autora Dušana Miljuša, objavili ste da je Ljiljana Klinger, direktorka osnovne škole Matija Gubec, podnela kaznenu prijavu zbog pretnje protiv Severine Kojić što su preneli mediji.

Severina
foto: Instagram

Izveštavamo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, radi kaznenog dela pretnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rešenjem “Općinskog državnog odvjetništva” od 29. juna 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 ‘jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obeležje prijavljenog kaznenog djela'”, stoji u saopštenju koje potpisuje advokat Jasminka Biloš.

Da podsetimo, 11. marta 2020 godine, direktorka škole Ljiljana je navela kako su 10. marta oko 15 časova Severina i njen suprug Igor Kojić, pred učiteljima škole i nekolicinom roditelja, izrekli pretnje upućene njoj. Ona je navela da su u pitanju bile pretnje sa “zastarašujućim tonom”, te da je Severinino eksponiranje u medijima poslednjih meseci usmereno protiv nje skoro pa do nivoa mržnje. Do problema je došlo kada su zaposleni Igoru Kojiću rekli da ne mogu njemu predati dete, već majci Severini, koja je na pikap listi, za razliku od njega.

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.