ZORICA BRUNCLIK DOLAZI NA MESTO MARIJE ŠERIFOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA?! Javno se oglasila, poslala brutalnu poruku!
Foto: Dragana Udovčić

najava zamene?!

ZORICA BRUNCLIK DOLAZI NA MESTO MARIJE ŠERIFOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA?! Javno se oglasila, poslala brutalnu poruku!

Brunclik se nedavno pojavila u Grandovoj emisiji.

Objavljeno:

Kao bomba odjeknula je vest da će pop pevačica Marija Šerifović, navodno, napustiti šou program “Zvezde Granda”, a da će na njeno mesto doći folk zvezda Zorica Brunclik.

Zorica se ovim povodom oglasila i otkrila da za sada takav dogovor sa “Grand” produkcijom ne postoji. Pevačica je naglasila da ne želi biti ničija zamena ni u poslu, ni u životu.

Zorica Brunclik
foto: Damir Dervišagić

“Gospodo, koja živite od tuđe nevolje, toliko ste se očigledno navikli da se radujete kada je neko u svađi pa je, kada je nema, veštački pravite. To će vam se, u mom slučaju, završiti na pokušaju. Celog života svoje bitke bijem sama, a sa svim kolegama funkcionišem čisto i pošteno – poštovanje za poštovanje, prijateljstvo za prijateljstvo, kolegijalnost za kolegijalnost, ljubav za ljubav. Upravo zato želim da poručim da me ni sa kim nećete posvađati, niti ćete ubaciti razdor između mene i bilo koga. A naročito nećete uspeti da me spustite na nivo na kome bi želeli da me vidite, tvrdeći da ću ja nekome biti zamena. Moram da vas razočaram, to se nikada neće desiti, jer ja alternacija ni u životu, niti u poslu, nikada neću biti! Ne ide to uz moje ime, lik, karijeru, hitove koje sam snimila, ne slaže mi se ni uz boju kose… A i previše sam navikla da budem prva. Uz želju da me ostavite na miru i da probate da u budućnosti nađete adekvatniju žrtvu, srdačno vas pozdravlja vaša originalna diva”, napisala je Zorica Brunclik na svom Instagram nalogu i stavila tačku na sva nagađanja.

Podsećamo, Zorica Brunclik bila je deo žirija “Zvezda Granda” do 2015. godine kada je zbog novih pravila napustila ovaj projekat. Pisalo se da je u lošim odnosima sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom, a nedavno je bila gost u emisiji “Nikad nije kasno”, što je bio znak da se pomirila sa “Grandom”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.