ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ I NJEN DEČKO KUPILI STAN NA NEVEROVATNOJ LOKACIJI: Počinju zajednički život, DONELI ODLUKU!
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

na kraju prelomili!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ I NJEN DEČKO KUPILI STAN NA NEVEROVATNOJ LOKACIJI: Počinju zajednički život, DONELI ODLUKU!

Odlučili da žive zajedno!

Objavljeno: 16:28h

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić posle četiri godine veze konačno su doneli odluku da svoj zajednički život otpočnu u prestonici. Najpoznatija mlada pevačica godinama živi na relaciji Beograd - Novi Sad i neretko je isticala da joj to u mnogome prija, ali došlo je vreme za promene.

Pevačica i njen dečko za nekoliko nedelja počinju zajednički život u Beogradu. Sada, kada su već četiri godine zajedno, shvatili su da je došao trenutak da prvi put urede svoj dom. Kupili su stan u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora.

Anastasija Ražnatović
foto: Zorana Jevtić

Anastasijin dečko živi u Novom Sadu, a čim je veza postala ozbiljna lepa pevačica počela je da provodi mnogo više vremena kod njega nego u rodnom gradu. Govorila je čak da u Beograd navrati samo da bi se videla sa porodicom i da završi poslovne obaveze, a kada pravi paralelu između dva grada, kaže:

‒ Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena. Mada jedva čekaju useljenje, verujemo da će par i dalje živeti u dva grada, uspostavljajući savršen balans između vojvođanskog mira i neodoljive beogradske vreve.

Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.