ZADALA NEVIĐENI UDARAC! DŽEJ LO UZ PESME BIVŠEG PREBOLJEVA SADAŠNJEG: Ne gubi vreme za patnju!
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

oPA!

ZADALA NEVIĐENI UDARAC! DŽEJ LO UZ PESME BIVŠEG PREBOLJEVA SADAŠNJEG: Ne gubi vreme za patnju!

Latino diva Dženifer Lopez izgleda ne pati previše zbog raskida

Objavljeno:

Diva Dženifer Lopez izgleda da je brzo prebolela bivšeg, ako je sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama. Najviše pažnje privukao je video koji je objavila na Instagramu, a na kome uživa u Dominkanskoj Republici.

Američka pevačica i latino diva, koja je dva puta nominovana za nagradu Gremi, Dženifer Lopez, preko vikenda se opuštala u kupaćem kostimu.

Ona je pijuckala koktel u nizu od tri videa koja je objavila na Instagram storijima iz hidromasažne kade.

Slavna Džej Lo se u videima opušta uz pesmu bivšeg partnera – Drejka. Video koji je objavila i na na TikTok-u jasno daje do znanja kako je dobro raspoložena i uživa u kratkom predahu od snimanja novog filma.

Džej Lo i 45-godišnji Aleks Rodrigez bili su vereni, ali ovoga meseca njihov odnos bio je poljuljan. Pričalo se o raskinutoj veridbi, o prevari i trećoj osobi, a onda su 13. marta rekli za američke medije da rade na poboljšanju svog odnosa.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen

Drugi mediji su u međuvremenu tvrdili da su se razišli nakon što je zvezda rijalitija “Southern Charm”, Medison Lekroj, priznala da je razgovarala s Aleksom telefonom i “slala mu privatne poruke na Instagramu”, ali i to da nisu u vezi.

Lopez je u Dominikanskoj Republici, producira i glumi glavnu u logu u filmu “Shotgun Wedding”, a nedavno je objavila i fotografiju sa snimanja u kojoj pozira u zlatnoj venčanici.

U filmu ćemo takođe moći da vidimo i zvezde poput Lenija Kravica, Džoša Duhamela i Dženifer Kulidž.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.