DAČIĆEVA ĆERKA UŽIVO ZAPEVALA POZNATI HIT, PA IZULA OCA IZ CIPELA: Voditeljka zanemela, Ivica VIKNUO IZ SVEG GLASA!
Foto: Youtube

AU, BRAVO!

DAČIĆEVA ĆERKA UŽIVO ZAPEVALA POZNATI HIT, PA IZULA OCA IZ CIPELA: Voditeljka zanemela, Ivica VIKNUO IZ SVEG GLASA!

Oduševila sve!

Objavljeno: 16:43h

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić često je ponosno govorio u javnosti o svom sinu i ćerki, a sada je prvi put u emisiji gostovao sa svojom mezimicom, Andreom Dačić.

Ivica Dačić
foto: Youtube

Ona se u jednom trenutku u emisiji "100 pitanja" na "Hepi" televiziji pridružila svome ocu u studiju, uzela mikrofon i zapevala pesmu "Ginem" od grupe "Magazin" , te pokazala koliko je muzikalna.

Ivica Dačić
foto: Youtube

- Pa ti pevaš bolje nego tata - rekla joj je voditeljka Ivana Savić koja je uživala u izvođenju, dok Ivica Dačić nije krio koliko je ponosan:

- Ovo je moja ćera! Bravo mala.

Njeno izvođenje poslušajte na (1:45:57):

Dačić je jednom prilikom otkrio da njegova supruga Sanja vodi računa o tome da se njihovi naslednici ne eksponiraju mnogo.

- I deci ne da da se mnogo promovišu i to je isto dobro. Meni sin sada ima 20 godina, ćerka je nedavno proslavila 14 rođendan. Ja ne znam kada su oni porasli i to je najžalije od svega što vreme prolazi, a ja se opterećujem i svi se opterećujemo da li će tamo neka budala da ti napiše nešto na nekom Tviteru ili... Ti ljudi koji to rade i napadaju ljude, ne vode računa o njihovim porodicama, to su zli ljudi. Ima neko ko se njima bavi i taj dobro obavlja svoj posao - objasnio je Ivica Dačić u emisiji "Magazin IN".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.