ON JE PROGLAŠEN ZA NAJZGODNIJEG ĆELAVOG MUŠKARCA, NAKON TOGA NASTAO HAOS: Mnogi nezadovoljni izborom pobednika!
Foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL

šok!

ON JE PROGLAŠEN ZA NAJZGODNIJEG ĆELAVOG MUŠKARCA, NAKON TOGA NASTAO HAOS: Mnogi nezadovoljni izborom pobednika!

Negodovanje na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Najatraktivnijeg ćelavog poznatog muškarca proglasio je britanski "San" i to nakon što je analizirao članke i pretraživanja na Guglu, pa zatim izvodjio one koje sadrže reč "sek*i". Princ Vilijam se u tim pretgrama pojavio 17. 6 miliona puta. A istraživanje je pokrenula hiruška grupa Longevita koja se bavi transplantacijom kose.

Princ Vilijam
foto: Profimedia

Pored člana britanskog dvora, na listi su se našli i Majkl Tajson, Džejson Stetam, Pitbul i Majkl Džordan. U top 10 su Flojd Mejveder, Džon Travolta, Brus Vilis, Dvejn Džonson i Vin Dizel.

"San" je objavio listu, a na Tviteru su uzvratili: "Stenli Tuči, osvetićemo te". Zvezda filma "Đavo nosi Pradu" vodi na listama sa ove mreže, a na tim spiskovima nema princa Vilijama.

1 / 2 Foto: Profimedia

Čude se neki i što je Majkl Tajson završio na drugom mestu, a neki poručuju da na listi treba da se nađu samo Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Stenli Tuči i Patrik Stjuart.

Sporni izbor prokomentarisao je i Dvejn Džonson koji je na Tviteru šaljivo napisalo: "Kako se ovo dogodilo pored živog Larija Dejvida?".

Šta vi kažete o prvome sa liste? Da li je princ Vilijam zasluženo pobedio?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.