POTRESNO! SIN DRAGOLJUBA ĐURIČIĆA ODRŽAO GOVOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Poslednji pozdrav pokojnom ocu!
Dragoljub Đuričić, Foto: YouTube/printscreen/Open TV

tuga!

POTRESNO! SIN DRAGOLJUBA ĐURIČIĆA ODRŽAO GOVOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Poslednji pozdrav pokojnom ocu!

Veliki broj prijatelja i kolega odalo je poštu Đuričiću

Objavljeno: 07:27h

Ispraćaj za kremaciju bubnjara Dragoljuba Đuričića, koji je preminuo od posledica korona virusa, održao se danas na Novom groblju u Beogradu.

Najbliži se se okupili u kapeli, kako bi se poslednji put oprostila od svog voljenog, dok se u pozadini čuli bubnjevi koje je Đuričić inače godinama svirao.

Dragoljub Đuričić
foto: Printscreen Instagram

Govor je održao i sin pokojnog bubnjara, a njegove reči dovele su mnoge do suza.

- Dragi tata, od malena sam znao koliko je moj otac voleo muziku, sa kojim velikim muzičarima je svirao i družio se, koliko je voleo ljude, rodnu Crnu Goru, crtanje i sport. Koliko je voleo život. U ova četiri dana sam saznao koliko koliko je ljudi njega volelo i cenilo. Zapamtiću ljubav, strast i energiju sa kojom je voleo i stvarao ritam i muziku. Bio je nesebičan da svoju veštinu i znanje prenese i mlađim generacijama, da pomogne ljudima u nevolji, ali i njegovu hrabrost i borbenost za društvene vrednosti koje je voleo. Hvala osoblju bolnice "Dragiša Mišović" koji su se borili za njegov život do poslednjeg trenutka, hvala udruženju muzičara, svim prijateljima i kolegama koji su mu se javili i svim ljudima koji su ga voleli i poštovali - rekao je Dragoljubov sin i dodao:

Dragoljub Đuričić
foto: Printscreen Instagram

- Tata moj zauvek ćemo te voleti. Ti i ja ćemo se sresti jednog dana. Do tad ćemo gledati naš Partizan. Tvoj ritam će zauvek odzvanjati svetom. Putuj miran jer tvoj život je značio. Slava ti - rekao je on u potresnom govoru.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.