DRASTIČNA PROMENA! O POTEZU TURSKE GLUMICE HUREM PRIČA CEO SVET: Potpuno DRUGA OSOBA, da ne poveruješ!
Merjem Uzerli, Foto: Profimedia

haos!

DRASTIČNA PROMENA! O POTEZU TURSKE GLUMICE HUREM PRIČA CEO SVET: Potpuno DRUGA OSOBA, da ne poveruješ!

Čuvena Hurem više nije plavuša, napravila drastičnu promenu

Objavljeno: 16:56h

Od kad je Merjem Uzerli stekla svetsku popularnost zahvaljujući ulozi Sultanije Hurem, u hit seriji "Sulejman Veličanstveni", neprestano izaziva pažnju javnosti. Oni koji je prate na Instagramu znaju da lepa turska glumica voli da eksperimentiše s različitim odevnim kombinacijama, a poznata je i po tome što neretko obožavatelje iznenadi novom frizurom.

Naime, turska zvezda je ovog puta svoju kosu ofarbala u ljubičasto. Premda su se mnogi šokirali fotografijama, većinom su složni da joj i ta frizura odlično pristaje. Merjem Uzerli je neko vreme eksperimentisala i s plavom bojom, pa je napravila veliku promenu – ofarbala se u smeđu i drastično je skratila. Inače, njena prirodna kosa je svetlosmeđa.

Podsetimo, glumica tursko-nemačkih korena nedavno je postala majka druge devojčice Lili Koi. Pored nje, glumica ima još jednu ćerku, Laru Jemine, koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim preduzetnikom Kanom Atesom.

Nakon raskida s Turčinom, sreću sa svojom mezimicom potražila je u Berlinu, gde boravi poslednjih nekoliko godina i gde je upoznala i novog partnera čiji identitet vešto skriva od javnosti i medija. Priznala je da je u vezi i da je trenutno “jako srećna i blagoslovena”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.