NAKON SKANDALOZNE DRAME, JADRANKA BARJAKTAREVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Prete joj, nastao HAOS, reagovala i POLICIJA!
Foto: printscreen

ŠOK

NAKON SKANDALOZNE DRAME, JADRANKA BARJAKTAREVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Prete joj, nastao HAOS, reagovala i POLICIJA!

Međutim, ovo je još više iznerviralo korisnike društvenih mreža, koji su u još većem broju optužili pevačicu da treba da je bude sramota i da se ne plaše njenih pretnji tužbama

Objavljeno:

Crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović podnela je prijavu protiv određenih korisnika društvenih mreža zbog uznemiravanja i pretnji, ali je ovaj njen postupak i objašnjenje još više iznervirao one koji su zgroženi njenim postupcima i provokacijama u prethodnih nekoliko meseci.

Naime, razlog za prijavu su komentari, nakon emitovanja spota za pemu "Crna Gora je moj dom", zbog koji se ona osetila ugroženo i uznemireno.

Međutim, ovo je još više iznerviralo korisnike društvenih mreža, koji su u još većem broju optužili pevačicu da treba da je bude sramota i da se ne plaše njenih pretnji tužbama.

- Preti tužbom? Baš smo se uplašili! O tome je trebala da misli pre nego što je počela da vređa Srbe! Ova pevaljka tone sve dublje i dublje! Sramota! Nema više para u novčaniku, pa mora nekako da se opere! Zlo! Šta ona misli, da može da vređa Srbe mesecima i da niko neće smeti da joj odgovori?- samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Jadranka Barjaktarović
foto: printscreen

Podsetimo, pevačica je izdala i saopštenje u kojem je navela da ima osećaj straha.

- Direktoru Uprave policije Zoranu Brdaninu i načelniku Centra bezbednosti Podgorica Milovanu Pavićeviću, podnela sam prijavu protiv određenih korisnika društvenih mreža, koji su imali aktivnosti protiv mene, koje su me kao građanku i ženu uznemirile i kod mene izazvale osećaj zabrinutosti i straha. Njihove objave i komentari prevazilaze kritiku umetničkog stvaralaštva i slobodu izražavanja, na koju svako ima pravo i prelaze u mržnju, drsko i neprimereno ponašanje, vulgarnost i primitivizam, bezobzirno ponašanje uz najavu nasilja i pozivanja na linč jedne žene. Imajući u vidu ukupno političko i društveno stanje, atmosferu podeljenog društva i tenzija, dodatno sam zabrinuta za svoju i sigurnost najbližih - navela pevačica u svom saopštenju, a prenose crnogorske Vijesti.

(Espreso / Kurir / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.