ESTRADU PROGONE UKLETI DATUMI KOJI SU POVEZANI SA TRAGEDIJOM: On još uvek PLAČE i u neverici prihvata ISTINU!
Foto: Kurir/ Ljiljana Stanišić

tuga

ESTRADU PROGONE UKLETI DATUMI KOJI SU POVEZANI SA TRAGEDIJOM: On još uvek PLAČE i u neverici prihvata ISTINU!

Uvek je bila jedinstvena i specifična, zato smo se družili

Objavljeno:

Goran Stojićević Karamela i danas pati za prijateljicom Ksenijom Pajčin, pevačicom koja je nastradala pre jedanaest godina na današnji dan, 16. marta. Tada, usmrtio ju je tadašnji momak Filip Kapisoda, a onda izvršio i samoubistvo. Karameli vreme nije pomoglo i oseća se kao da se tragedija odvila juče, a na groblju pojavio se sa Ksenijinom porodicom, sa kojom je i dalje u kontaktu.

– Kao da se desilo juče, najteže mi je dan, dva pred ovo. Ne možeš to da zaboraviš. Mom bratu je rođendan 16. marta, a ona je tada ubijena. Ja gledam sve kroz vreme, datumi su vrlo povezani sa nekim stvarima u životu, kao i sa ovakvim zločinom koji se njoj desio”, rekao je u „Pulsu Srbije” imitator, pa dodao: Uvek se podsećamo šta bi rekla Ksenija, kako bi reagovala na to. Setimo se jer se družimo, ja se viđam sa njenom majkom Ljubicom. Njen kum je uvek na rođendanu ili na godišnjici. To je sastavni deo naših života i rađanje i umiranje i ljubav prema osobama koje smo izgubili, a treba da bude i prema onima koje imamo.

Karamela
foto: Dragan Kadić

Prisećajući se svoje najbolje drugarice, nije mu bilo lako.

– Uvek je bila jedinstvena i specifična, zato smo se družili. Specifični smo u mnogo čemu, ja sam se bavio humorom, a ona muzikom, na specifičan način smo razmišljali, oblačili se, jako smo slični bili… – objašnjavao je on.

Beživotna tela Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode pronašla je pevačicina majka u stanu na Voždovcu, gde su boravili. Prema tadašnjim navodima od izvora bliskim istrazi otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao sebi u usta.

– Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam – pričala je svojevremeno Ksenija za medije.

(Espreso / 24sata.ra)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.