OTKRILA TAJNU NJIHOVOG ODNOSA: Misli se da je bila ljubav iz BAJKE, malo ko zna kakav je bio BRAK Milene i Dragana!
Foto: Printscreen Youtube

POTRESNO

OTKRILA TAJNU NJIHOVOG ODNOSA: Misli se da je bila ljubav iz BAJKE, malo ko zna kakav je bio BRAK Milene i Dragana!

Dragan je preminuo 11. marta 2016. godine, a Milena 14. oktobra 2018.

Objavljeno:

Slavnom glumcu Draganu Nikoliću 11. marta, na Novom groblju, održan je petogodšnji pomen kom je prisustvovala i Milenina bratanica, Verica Lula Dravić.

Sa Vericom smo ragovarali o njenom teči koji će zauvek nastaviti da živi kroz svoje uloge, dela i kroz priče drugih ljudi. Ona je imala tu sreću, da odraste uz simbol ljubavi, Dragana i Milenu.

- Ostao je dobar duh grada Beograda, bio je za života i ostao, očigledno, svom svetu tako u uspomeni, i meni je jako drago da živi nekako i njegov rad i njegove reči, da se to ne zaboravlja - rekla je Lula za Telegraf.rs, a onda se osvrnula na ljubav glumačkih velikana, čiji je bila svedok.

Milena Dravic
foto: Printscreen Youtube

- Bilo je i divno i zabavn, s obirom na to da je on bio jedan šarmantan i duhovit čovek, to je uvek bilo veoma lepršavo, veselo, pažljivo, uvek je bio zaštitnički nastrojen prema Mileni sa jednom velikom šmekerskom ležernošću. Prosto s tim se čovek rodi, to je nešto što je valjda nešto jedino što ne može da se nauči... Ta cela ljubav nikada nije bila patetična, već lepršava i slatka tolike decenije - ispričala je Verica.

Milenina bratanica osvrnula se i na to što mladi glumači par, Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, mnogi upoređuju sa Milenom i Draganom, što profesionalno, tako i po ljubavnoj priči.

- Mislim da je Vojin veliki i sjajan glumac i mislim da je svoj, zapravo mislim da ih ne treba porediti. Vojin je toliko uradio u pozorištu, na filmu... Jesu malo njega i Bobu, malo što je glumački par, meni su lično slatki i simpatični, ali mislim da ih ne treba ni opterećivati, oni treba da ostanu svoji, što sigurno žene - rekla nam je Lula.

Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Printscreen Youtube

- Oni su sjajni glumici, a mislim da im se i ne čini usluga porediti ih. Treba ih pustii da budu svoji, što i jesu, sjajni su sami po sebi - dodala je Milenina bratanica.

Doajen srpskog glumišta Dragan Nikolić rođen je 20. avgusta 1943. godine u Beogradu. Posle završene osnovne škole upisao je Četrnaestu beogradsku gimnaziju koju nije završio, jer je bio premešten u Ekonomsku školu.

Nakon dve godine provedene u srednjoj školi, polagao je i položio prijemni ispit na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju, i tada, kao sedamnestogodišnjak, bio najmlađi student. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Milena Dravić, Dragan Nikolić
foto: Print Screen Youtube

Filmsku karijeru počeo je 1964. godine manjom ulogom u filmu "Pravo stanje stvari", tada je potpisan krštenim imenom Dragoslav Nikolić.

Izmena nadimka na mestu imena dogodila se zbog greške na kraju televizijske serije "Dovoljno je ćutati" iz 1965. godine, kada mu je u kajronu za uloge umesto imena stavljen nadimak koji će, ispostavilo se, obeležiti njegovu karijeru.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.