LUTKA S NASLOVNE STRANE! MAJKA MU JE PRAVA LEPOTICA: Vojaž ODUŠEVIO fanove objavom! (FOTO)
Vojaž, Foto: Printscreen/jutjub

KAO MANEKENKA!

LUTKA S NASLOVNE STRANE! MAJKA MU JE PRAVA LEPOTICA: Vojaž ODUŠEVIO fanove objavom! (FOTO)

Ne krije koliko je vezan za nju

Objavljeno:

Pevač Mihajlo Veruović, javnosti poznatiji kao Vojaž, pokazao je kako izgleda njegova majka Žana Veruović, koja je izgleda mladoliko i prelepa je.

Mihajlo je objavio fotografiju svoje majke i uputio joj emotivne reči, a sve je bez teksta ostavio njen izgled i nestvarna lepota.

Vojaž
foto: Printscreen

- Jedina žena kojoj dugujem život. Osoba koja me je naučila svim vrednostima koje posedujem i koja se pobrinula da izrastem u muškarca koji će zauvek poštovati žene. Od prvog koraka, prvog problema, prvog uspeha i prvog miliona. Sve dugujem njoj! Mama, hvala ti, obećavam da se nikad nećeš razočarati i da ćeš biti najponosnija majka na svetu - napisao je Vojaž uz fotografiju.

- Moj sine, nastao iz naših snova i postao naša večnost - u komentaru napisala je pevačeva majka.

- Mihajlo, majka ti je nestvarno lepa", "Ona ima najlepšeg sina, a on najlepšu majku", "Žana je prelepa", "Mihalo, mama ti je prelepa, sad vidimo na koga si - neki su od komentara ispod objave.

Vojaževa majka
foto: Instagram printscreen

Podsetimo, Mihajlov otac, Milan Veruović bio je telohranitelj Zorana Đinđića, a nakon ubistva premijera 2003. godine, Milan je sa porodicom zbog besbednosti neko vreme živeo u Francuskoj. Pevačev nadimak "vojaž" zapravo je na francuskom jeziku "put" koji je njegova porodica prošla.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.