ESTRADA PALA U DEPRESIJU I OČAJ: Zbog smrti nikome nije dobro, masovno se oglašavaju POTRESNIM objavama!
Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

tuga

ESTRADA PALA U DEPRESIJU I OČAJ: Zbog smrti nikome nije dobro, masovno se oglašavaju POTRESNIM objavama!

Dragoljub Đuričić je bio jedan od najpoznatijih Crnogoraca koji živi i radi u Beogradu. Uvršten je među 30 najboljih bubnjara na svetu, a radio je sa svim velikim zvezdama poput Čole i Brege. Ipak, u životu ističe da je najponosniji na titulu oca

Objavljeno:

Bubnjar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu, od posledica korona virusa, saznaju" Novosti".

Dragoljub Đuričić je bio jedan od najpoznatijih Crnogoraca koji živi i radi u Beogradu. Uvršten je među 30 najboljih bubnjara na svetu, a radio je sa svim velikim zvezdama poput Čole i Brege. Ipak, u životu ističe da je najponosniji na titulu oca.

Bubnjar je iza sebe ostavio dva sina, Milana kojeg je dobio kao mlađi punoletnik i Andriju kojeg ima iz vanbračne veze sa rediteljkom Alisom Stojanović.

Vest da je proslavljeni bubnjar Dragoljub Đuričić izgubio bitku sa koronom dočekana je sa nevericom. Ovim tužnim povodom oglasio se Živorad Žika Milenković član Bajage i Instruktora i jedan od osnivača benda Babe.

- Veliki Dragoljub. Takav je bio, kako mu i ime kaže. SLAVA MU - napisao je Milenković.

- Majstore, hvala ti što si nam dao ritam, napisali su iz Arsenal Festa.

Momčilo Bajagić Bajaga rekao je za 24sedam da je bunjar bio na respiratoru, te da su ga s njega skinuli.

– Ja stvarno nisam verovao da se to dogodilo. Čuo sam od Žike Jelića koji je bio u bolnici sa njim da su ga skinuli sa respiratora i zato me je baš šokirala ova vest. Bio je dobar čovek, veliki bubnjar i moj drug. Mnogo mi je žao što nas je napustio. Slava mu…

Na pitanje koja mu je prva asocijacija kada pomisli na Dragoljuba Đuričića kaže:

– Na njega me mnogo stvari podseća, i to su samo lepe stvari i anegdote, ali ne bih sada pričao o tim stvarima, pošto sam i dalje šokiran od saznanja da nas je napustio – rekao je Bajaga.

(Espreso / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.