GALE KERBER POTRESNO PROGOVORIO O ĐURIČIĆEVIM POSLEDNJIM DANIMA: Do detalja opisao situacije koje kidaju dušu!
Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

TUGA!

GALE KERBER POTRESNO PROGOVORIO O ĐURIČIĆEVIM POSLEDNJIM DANIMA: Do detalja opisao situacije koje kidaju dušu!

Davao je znake boljitka, ali nažalost nije se izvukao.

Objavljeno: 17:10h

Poznati bubnjar Dragoljub Đuričić preminuo je u 68. godini od posledica korona virusa u bolnici "Dragiša Mišović".

Njegov prijatelj i kolega Goran Šepa, poznatiji kao Gale Kerber prisetio se Dragoljuba i otkrio kako su izgledali njegovi poslednji dani u bolnici.

00:42

SKINULI SU GA SA RESPIRATORA, UZIMAO JE HRANU, MISLILI SMO DA ĆE SE IZVUĆI: Gale Kerber slomljen zbog smrti Dragoljuba Đuričiča

"Još smo svi u šoku, on je nama više od člana grupe i kolege. Poznajemo celu njegovu porodicu, pratili smo njegovu bolest i do danas se nadali da će izaći kao pobenik. Davao je znakove boljitka, počeo je da jede ali ova bolest je nemilosrdna. Naša nadanja su propala. Pokušavam da zadržim Dragoljuba glavi i čuvam uspomenu na njega kao veselog čoveka. Sva putovanja sa njim su imala smisla. Uvek je bio optimista. Ove godine smo planirali da zasviramo zajedno, planovi više ne postoje", rekao je, a na pitanje da li se skoro čuo sa Đuričićem, Gale je odgovorio:

"Od kad je bio u bolnici ne, ali bend je pratio sve šta se događa oko njega. Mislim da je preduzeto sve, ostalo je bilo na njemui da se izbori sa tom bolešću. Bio je aktvian, skinuli su ga sa respiratora, uzimao je hranu i sve je govorilo da će izaći iz ovoga. Nismo uspeli da se čujemo, bio je u komi na respiratoru. Nismo imali ni kako da se čujemo, samo preko nekih prijatelja ili medicinskog osoblja".

"Čim bi udario u bubanj to se čulo, bio je jako kreativan. Bila nam je čast što je svirao sa nama i što je bio deo porodice Kerber", ispričao je Goran Šepa u emisiji "Puls Srbije".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.