ANI SEVIĆ VERENIK KUPIO GLAMUROZNI STAN OD VRTOGLAVIH 290.000 EVRA: Nalazi se na LUKSUZNOJ LOKACIJI, skupo!
Foto: Instagram

au!

ANI SEVIĆ VERENIK KUPIO GLAMUROZNI STAN OD VRTOGLAVIH 290.000 EVRA: Nalazi se na LUKSUZNOJ LOKACIJI, skupo!

Ne štedi kada je ona u pitanju...

Objavljeno:

Pevačica i voditeljka Ana Sević i njen verenik Daniel Nedeljković nedavno su, prema pisanju medija, kupili luksuzan stan za koji su dali 290.000 evra.

Oni su posle višemesečnog razgledanja zgrada u izgradnji po prestonici rešili da pazare četvorosoban stan u strogom centru Beograda, a nakon opremanja, planiraju da ga izdaju, piše domaći medij.

Ana i Darko
foto: Instagram

- Dok je Ana još bila trudna, Danijel i ona su razgledali stanove po Beogradu. Pošto ona trenutno nigde ne radi zbog epidemije korona virusa, mogla je da mu pravi društvo, a šetnja joj je svakako prijala. On mnogo radi i ne razbacuje se novcem, zato je uspeo da uštedi i da ulaže u pametne stvari. Pre nekoliko meseci je ozbiljno popričao sa Anom, pa je predložio da kupe stan, ali sa idejom da se on vodi na njeno ime. Ona se oduševila predlogom jer veruje da je ulaganje u nekretnine uvek pametno. Prvo mu je rekla da ne bi bilo loše da sa kupovinom stana sačekaju dok ne prođe pandemija korona virusa, ali joj je objasnio da ne treba da brine o finansijama jer je na vreme počeo da štedi. Zajedno su obilazili trenutno aktivna gradilišta po centru Beograda, pa su odlučili da kupe stan u naselju u samom centru grada - priča izvor blizak pevačici, a kako se dalje navodi, kaparisali su nekretninu na opštini Savski venac, a stan koji im se svideo ima čak četiri sobe.

Cena kvadrata na lokaciji na kojoj Daniel i Ana uzimaju stan je oko 2.200 evra, a po završetku radova planiraju skroz da ga opreme. Ne nameravaju da se sele i menjaju lokaciju, već planiraju da izdaju luksuznu nekretninu. Stanodavac im je rekao da bi sve kompletno trebalo da se završi do leta jer je sada skraćeno radno vreme zbog mera opreza usled epidemije korona virusa. Daniel je Ani rekao da stan nikako neće da izdaju studentima jer oni ne vode previše računa o nameštaju, prave žurke i lome stvari. Kada budu dali oglas, u obzir dolaze samo bračni parovi s decom. Tako će stan dobro da se održava i biće očuvan ukoliko i sami budu u nekom trenutku hteli da se presele - priča sagovornik.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.