GOGA, GOGA! Dozivali su Franovu mamu, JEZIVA SCENA POKUŠAJA SAMOUBISTVA!
Foto: RTV Pink printscreen

ŠOK!

GOGA, GOGA! Dozivali su Franovu mamu, JEZIVA SCENA POKUŠAJA SAMOUBISTVA!

Ova situacija je sigurno jedna od najgorih uspomena u njenom životu.

Objavljeno:

2004. godine, tada pritovrenik Mario Borovčak je pokušao da izvrši samoubistvo u policijskoj stanici Dubrava u Zagrebu. To se desilo u noći kada je šefica smene u toj policijskoj stanici tada bila Gordana Pujas, mama aktuelnog zadrugara Frana Pujasa.

Fran Pujas
foto: Youtube

– Kada sam uočio šta se dogodilo počeo sam vikati "Goga! Goga!" (misleći na šeficu smene Gordanu Pujas) - otkrio je policajac Zlatko Obranković kako je reagovao kada je 2004. godine zatekao Borovčaka koji se tada pokušao ubiti, a o čemu je tada pisao hrvatski "Večernji list".

Policajci koji su se tada našli na smeni uspeli su na vreme da reaguju, a nakon ukazane hitne pomoći, Borovčak je kasnije upućen istražnom sudiji. Inače, fanovi Paule Hublin, koji su inače i najžešći hejteri Frana Pujasa, nedavno su prozivali Franovu mamu zbog toga što se u njenoj smeni jedan čovek pokušao ubiti.

To je taj slučaj za koji su je Paulini prozivali, a po pisanjima tadašnjih medija, Franova mama uopšte nije bila kriva ni za šta. Da podsetimo da Franova mama već duže ne radi u policiji, već da je ona angažovana na obezbeđivanju javnih ličnosti, među kojima su i neki političari u Hrvatskoj.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.