NJEGOV OTAC STRADAO JE SA ARKANOM: Bio je u vezi sa Marijanom Mičić, a sada je OŽENJEN NAŠOM VODITELJKOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

opa!

NJEGOV OTAC STRADAO JE SA ARKANOM: Bio je u vezi sa Marijanom Mičić, a sada je OŽENJEN NAŠOM VODITELJKOM! (FOTO)

Život piše romane kada je u pitanju Aleksandar Mandić, sin Milenka Mandića Mande

Objavljeno:

Tog kobnog 15. januara 2000. brutalnom likvidacijom u hotelu “Interkontinental” ubijen je Željko Ražnatović Arkan, koji je sedeo u društvu prijatelja, a jedan od njih bio je komandanta SDG Milenko Mandić Manda (44), koji je takođe nastradao.

Milenko Mandić iza sebe je ostavio sina, sportskog menadžera Aleksandra Mandića, koji je pre devet godina osvojio srce popularne voditeljke Marinke Kotevski, a sada imaju i sina Lazara.

Sportski menadžer nakon očeve smrti nasledio je ogromno bogatstvo te tako postao veom imućno dete, koje je sa tada tek sedam godina nosio pejdžer, imao kola, brendiranu garderobu… Takođe, nasledio je i mnogo nekretnina.

Dragan Garić (ubijen), Milenko Mandić (ubijen), Željko Ražnatović Arkan (ubijen) i Ljubomir Mihajlović (preživeo),...

Objavljuje Puls Asfalta u Petak, 21. ožujka 2014.

Pisalo se da je imao vilu na Avali koju je kasnije prodao jednom fudbaleru, sedam stanova… Svo bogatstvo procenjivalo se na 4 miliona. Ipak, kroz pet godina Aleksandar je potrošio sve, jer ga je, kako je svojevremeno izjavio, ulica uzela pod svoje.

Danas, Aleksandar je u srećnom braku sa Marinom Kotevski. Venčali su se u maju 2016, a 2017. godine postali se roditelji. Pre nje, bio je u vezi sa njenom koleginicom, Marijanom Mićić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.