PAULA HUBLIN ODIŠE EGZOTIČNOM LEPOTOM I URBANIM IZGLEDOM, A NJENA SESTRA JE BOMBA: Neverovatne su obe, FASCINANTNO!
Foto: Print Screen Youtube

neverovatno!

PAULA HUBLIN ODIŠE EGZOTIČNOM LEPOTOM I URBANIM IZGLEDOM, A NJENA SESTRA JE BOMBA: Neverovatne su obe, FASCINANTNO!

Mene Paula nije razočarala, naravno ima svojih uspona i padova, ali ja sam ponosna na nju - rekla je sestra Hublin

Objavljeno:

Paula Hublin jedna je od najistaknutijih učesnica "Zadruge 4", koja od samog početka rijalitija izaziva pažnju, kako atraktivnim, nesvakidašnjim izgledom, tako i postupcima. Ona je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima ušla sa svojim tadašnjim dečkom, Franom Pujas, a trenutno se nalazi u odnosu sa Vladimirom Tomovićem.

U emisiji ''Pitam za druga'', nakon Paulinog oca Mateje, u program se uključila i Paulina sestra, Ornela Hublin. Ona se osvrnula na celokuno Paulino učešće u ''Zadruzi 4''.

Paula Hublin
foto: Instagram

- Nisam očekivala da će Fran i Paula raskinuti pri samom ulasku. Napolju su funkcionisali kao svaki drugi par. Mene Paula nije razočarala, naravno ima svojih uspona i padova, ali ja sam ponosna na nju, smatram da je jaka devojka. To je novo za nju. Ponosna sam na nju kao sestra - započela je Hublinova.

Na pitanje voditelja da li je Paula zaista zaljubljena u Tomovića, njena sestra je odgovorila:

- Ne! Ona je samo pogubljena u ovom trenutku, treba joj samo dobar prijatelj da joj pruži zagrljaj, sumnjam da je zaljubljena, samo brka osećaj ljubavi i prijateljstva. Znam kakva je kad se zaljubi, tako da sumnjam. Nadam se da će biti prvo mesto!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.