DOKLE VIŠE?! TOMOVIĆ JE OPSEDNUT FRANOM: Ne skida pogled sa Teodore i njega! (VIDEO)
Foto: Youtube

ne može bez njEGA!

DOKLE VIŠE?! TOMOVIĆ JE OPSEDNUT FRANOM: Ne skida pogled sa Teodore i njega! (VIDEO)

On mu je bolna tačka.

Objavljeno: 13:47h

Još pre nekoliko meseci Vladimir Tomović je pretio Franu Pujasu.

- J*baću te napolju, Bog te neće spasiti neće! Kukala ti majka! Neće dileri stići do tebe, na slamčicu ćeš da piješ! Ovde možeš da me j*beš, napolju kukala ti majka! - zapretio je Tomović Franu pre nekoliko meseci.

Poznato je da Tomović ništa ne zaboravlja i da je osvetnični nastrojen, a juče je izgovorio da bi on svom neprijatelju namerno muvao devojku da bi ga iznervirao. Interesantno je da je Vladimir baš muvao Paulu Hublin dok je ona još bila u vezi sa Franom.

Zadruga
foto: Youtube

Osim toga, pre dva dana, Tomović je zamerio Branislavu Radoniću Brendonu zbog toga što se ovaj druži sa Franom, pa je sve više onih koji smatraju da je Tomović zapravo opsednut Pujasom.

Zadruga
foto: Youtube

Ipak, izgleda da se tu njegove osvetnične namere ne završavaju. Fran je u poslednje vreme postao blizak sa Teodorom Bilanović, a juče je Tomović rekao Pauli Hublin da prati njih dvoje.

Da zaista prati šta Fran i Teodora rade moglo se primetiti i na snimku na kojem se vidi kako Fran pali Teodori cigaretu, a Tomović s vrata posmatra ovo dvoje zadrugara.

Pogledajte tu situaciju!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.