NAKON PREKIDA PRIJATELJSTVA, VESNA ZADALA JOŠ JEDAN UDARAC SANJI MARINKOVIĆ: Voditeljki neće biti dobro zbog ovoga!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

opa!

NAKON PREKIDA PRIJATELJSTVA, VESNA ZADALA JOŠ JEDAN UDARAC SANJI MARINKOVIĆ: Voditeljki neće biti dobro zbog ovoga!

Iako su se mnogi nadali pomirenju, do toga neće doći

Objavljeno:

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su voditeljke, koje su godinama bile nerazdvojne,Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule prijateljstvo, ali i svaki vid poslovne saradnje.

Škola novinarstva koju su zajedno vodile zatvorena je već neko vreme. Tim povodom Sanja je spomenula da je zbog epidemije sve stopirano, a Vesna pak ne krije da je s bivšom prijateljicom prekinula svaki vid poslovne saradnje.

“Tačno je da moja izdavačka kuća više ne prodaje Sanjinu knjigu. Raskinula sam ugovor sa njom. Škola za medije takođe neće nastaviti sa radom, a ja ne planiram da otvaram ništa slično tome. Nijedna vrsta saradnje sa njom više ne dolazi u obzir”, rekla je Vesna za “Svet”.

Vesna Dedić, Sanja Marinković
foto: Zorana Jevtić

Vesna Dedić je priznala da prekid saradnje sa Sanjom nije nešto što je naprosto odlučeno, te da je u pitanju dugogodišnji proces, sa kojim se ona, kako kaže. kasno suočila.

“Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja”, spričala je Vesna jednom prilikom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.