POTRESNO! ZBOG NJEGOVE TUŽNE PRIČE CELA SRBIJA JE PLAKALA: U njemu kuca TUĐE SRCE - voditelji i žiri LILI SUZE!
Žika Jakšić, Foto: Žika Jakšić

auh

POTRESNO! ZBOG NJEGOVE TUŽNE PRIČE CELA SRBIJA JE PLAKALA: U njemu kuca TUĐE SRCE - voditelji i žiri LILI SUZE!

Njegova životna priča je rastužila i voditelja, koji je zaplakao čuvši priču o momku koji mu je donirao srce

Objavljeno:

Goran Filić Gogac (53), učesnik emisije "Nikad nije kasno", otkrio je da je njegov život obeležila teška operacija transplantacija srca u martu prošle godine.

- Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem - kazao je.

Žika Jakšić, voditelj takmičenja, želeo je da mu Gogac objasni kako se desila ta situacija sa transplantacijom.

- Dečko je bio mlađi od mene 15 godina, i preminuo je u Urgentnom, pa su njegovi roditelji meni donirali njegovo srce. Mi se ne poznajemo, možda putem ove emisije oni saznaju za mene i upoznam ih. Želim da znaju da srce njiovog sina kuca u meni i da je ovo naša zajednička borba - rekao je takmičar, a Žika Jakšić nije mogao da zadrži suze.

Goran Filić Gogac
foto: Youtube printscreen

- Kad jedan razuman gest može da spasi nečiji život, to su predivne stvari - rekao je Jakšić.

- Ti si dokaz da human gest koji su ljudi uradili, znači da je dobro urađena stvar. Tvoja energija je divna. Danas slušamo pesmu mog omiljenog benda Generacija 5 ''Dolazim za 5 minuta''- rekao je Mare.

-Sjajno, energija, bend, sve. Idemo dalje- poručio je Mare nakon nastupa, a Jana se složila-Sve najbolje Gorane!

- Pobedio si smrt, ti si pobednik u svakom smislu- rekla je Tanja Savić.

Gogac je ispričao kako je zapravo porodica mladića saznala ko je dobio srce njegovog sina, ali i kako je izgledao ovaj dirljivi susret.

Goran Filić Gogac
foto: Žika Jakšić

– Oni nisu gledali tu emisiju, nego su videli vest. Tako su saznali za transplataciju. Rekli su da je istog datuma on preminuo. Mislio sam da je imao 37 godina, a zapravo je imao 32 godine. Oni su iz Beograda. Tu je bilo mnogo emocija, plakanja. Želeo sam da ih upoznam. Hteo sam da odradimo video-poziv – pričao je Goran kroz suze i nastavio:

– Majka je krišom gledala u telefon da vidi kako izgledam. Susret je bio, uh… Supruga i ja stižemo kod njih, majka me grli kao da se znamo sto godina. Sestra njegova je stavila ruku meni na srce i rekla: „Samo da pozdravim svog brata”, tu smo pričali o svemu. Otac preminulog dečka je rekao da sam seo tamo gde je njegov sin u njegovom poslednjem snu sedeo u kući. To je još jedan dokaz da slučajnosti ne postoje, kao što se moj otac zvao kao otac tog dečka, na primer – dodao je Goran u emisiji i doveo voditelja Milana Kalinića do suza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.