NISTE ZNALI! LEPA BRENA SKUPILA HRABROSTI I PROGOVORILA O BOLESTI KOJU IMA: Navikla je da živi sa tim!
Lepa Brena, Foto: ATA IMAGES

tuga

NISTE ZNALI! LEPA BRENA SKUPILA HRABROSTI I PROGOVORILA O BOLESTI KOJU IMA: Navikla je da živi sa tim!

Malo ko zna da je balkanskoj zvezdi dijagnostikovana ova bolest

Objavljeno:

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Lepa Brena ne krije koliko je remeti epidemija koronavirusa, naročito jer ne može da zagrli svoje najbliže.

Ovom prilikom Brena je otkrila da spada u rizičnu grupu, s obzirom na to da joj je dijagnostikovana tromboza, zbog koje je dodatano pažljivija.

“Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima”, ispričala je Brena i dodala:

“Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna. Ovo sa svim merama bezbednosti zbog virusa je mentalni atak na sve nas. Ova socijalna distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete ni da zagrlite”, dodala je pevačica.

“To mi veoma teško pada. Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Ko želi da bude usamljen, neka bira šta voli. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih”, zaključila je Brena.

Bonus video:

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.