UMALO ZABORAVLJEN SUKOB! ZORICA BRUNCLIK POTKAČILA POPOVIĆEVU ŽENU!? Suzana joj nije ostala dužna!
Zorica Brunclik, Foto: Dragana Udovičić

zanimljivo

UMALO ZABORAVLJEN SUKOB! ZORICA BRUNCLIK POTKAČILA POPOVIĆEVU ŽENU!? Suzana joj nije ostala dužna!

Pevačica Zorica Brunclik se nakon šest godina pojavila u Grandovim emisijama.

Objavljeno:

Zorica Brunclik je nakon nekoliko godina odlučila da se pojavi u Grandovim emisijama, samim tim pojavile su se glasine da će se pevačica vratiti u žiri Zvezda Granda.

Zorica Brunclik
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, kada je Zorica kada je prekinula saradnju sa Grandom, davne 2015. godine, dala je izjavu u kojoj je priznala koliko je povređena:

- Kako da razgovaram sa nekim ko me nije udostojio da mi kaže "doviđenja"?! Kako da razgovaram ako oni mene ne vide jer sam za njih mrtav čovek koji hoda. Ma niko mi nije rekao: "Crne ti oči u glavi!", a kamoli plave. Ni Brena, ni Saša. Stojim iza toga! Meni je samo žao što je čak i Suzana Jovanović ušla u tu priču kad je rekla: "Ona nikad više u moju kuću!" Tu neko više govori o sebi nego o meni - izjavila je tada Zorica.

Suzana Jovanović
foto: printscreen

Danas, šest godina kasnije, Suzana poriče da je pričala na račun Brunclikove.

- Nisam to nikada rekla, taman posla! Zoricu obožavam, njene pesme, volim to što ona radi, ona je zaista velika zvezda, sve najlepše mislim o njoj i nemam zaista ništa protiv Zorice Brunclik - poručila je Jovanovićeva i dodala:

- Ne znam tačno kad sam se videla poslednji put sa njom, davno. Kad je otišla iz Granda, posle se nismo ni videle. Svako je radio svoj posao, sasvim normalno - rekla je Suzana.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.