SNALAZE SE KAKO ZNAJU I UMEJU! ŠABANOV SIN PROKOCKAO 80.000 EVRA: Dugove vraćaju u ratama!?
Mihajlo Šaulić, Foto: Vladimir Šporčić

tuga

SNALAZE SE KAKO ZNAJU I UMEJU! ŠABANOV SIN PROKOCKAO 80.000 EVRA: Dugove vraćaju u ratama!?

Mihajlo je navodno prokockao 80.000 evra

Objavljeno:

Naslednik pokojne muzičke legende Šabana Šaulića Mihajlo, navodno je prokockao 80.000 evra, nakon čega je njegova majka Gordana godinu dana isplaćivala dug.

Ilda Šaulić, Sanela Šaulić, Mihajlo Šaulić
foto: Nemanja Nikolić

Sin pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića Mihajlo, navodno je zbog kocke i čestih poseta kazinu svoju porodicu doveo u nezgodnu situaciju - prethodnih godina je zapao u velike dugove zbog kojih je dobijao i pretnje.

U pitanju je iznos od oko 80.000 evra koje je morao što pre da vrati.

"Iako je najpre krio od svojih najbližih da je ponovo u problemu i da su ljudi od kojih je pozajmljivao novac u više navrata zahtevali da im ga vrati što pre, na kraju se obratio majci Gordani za pomoć. Šabanova udovica se iznervirala kada je saznala za to, pa je sa Mihajlom morala da obavi ozbiljan razgovor po ko zna koji put, ali je na kraju shvatila da mora da preuzme dug na sebe. U roku od nekoliko meseci Šabanova udovica uspela je da sakupi novac u vrednosti stana u Beogradu i da svog sina reši duga", rekao je neimenovani izvor i dodao da je Gordana isplatila dugove zahvaljujući vili na Dedinju, koju duže od godinu dana izdaje jednoj ambasadi za pet hiljada evra mesečno, ali i od autorskih prava koje dobija za Šabanovu muziku od Jutjuba.

Mihajlo Šaulić, Gordana Šaulić
foto: Vladimir Šporčić

Dobar deo od te svote ona je odvajala kako bi isplatila one koji su Mihajlu pozajmljivali pare, tako da je za manje od godinu dana uspela da ga oslobodi dugova.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.