SKANDAL! ZBOG SLIKE NA INSTAGRAMU ZAVRŠILA U POLICIJI: Hrvatska influenserka prošla kroz GOLGOTU!
Ela Jerković, Foto: Instagram printscreen

šok!

SKANDAL! ZBOG SLIKE NA INSTAGRAMU ZAVRŠILA U POLICIJI: Hrvatska influenserka prošla kroz GOLGOTU!

Nakon objavljene slike na Instagramu reagovala je splitska policija

Objavljeno: 15:02h

Influenserka Ela Jerković i njen dečko, splitski "divljak na motoru", dobili su prekršajne prijave zbog fotografije koja je pre nekoliko dana osvanula na Instagramu, piše.

Naime, Ela i Adrian pozirali su s puškama pored besnog BMW-a Joška Keruma, a nakon što su fotku objavili na Instagramu, reagovala je splitska policija.

Ela Jerković
foto: Instagram printscreen

Prekršajni sudija nije našao osnovu za zadržavanje u zatvoru na Bilicama, što je tražila policija, pa su pušteni da se brane sa slobode.

Policija je potvrdila da je istraživanje završeno.

"Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dve osobe, 21-godišnjim muškarcem i 25-godišnjom ženom, te je utvrđeno da su svojim ponašanjem ostvarili obeležje prekršaja iz Zakona o nabavki i posedovanju oružja građanina, te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, 9. februara na javnom mestu nosili su oružje kategorije D, tipa Airsoft gun na način da je bilo vidljivo drugim građanima. 21-godišnjak je držao pištolj i pušku, a 25-godišnjakinja pušku te su se fotografisali držeći oružje. Svojim ponašanjem ostvarili su obeležja prekršaja iz člana 29. stav 5. Zakona o nabavki i posedovanju oružja građana radi čega su uz optužni predlog dovedeni na Opštinski prekršajni sud u Splitu", navela je policija.

Očigledno ljutita influenserka oglasila se nakon drame, prilično oštrom porukom.

- Je**te se svi - napisala je.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.